Για τους «δαίμονες» με τους οποίους παλεύει στη ζωή της και για τη μοναξιά ανοίγεται η Lady Gaga στο επίσημο τρέιλερ του «Gaga: Five Foot Two».

Το τελευταίο έτος ήταν συγχρόνως θριαμβευτικό και δύσκολο για τη Lady Gaga, σε βαθμό ώστε να επιθυμεί να κάνει ένα διάλειμμα από τη μουσική. Αυτή η ταραχώδη χρονιά στη ζωή της τεκμηριώνεται στο επερχόμενο ντοκιμαντέρ «Gaga: Five Foot Two».

Μέχρι πρότινος, υπήρχαν διαθέσιμα μόνο μικρά teasers, όμως τώρα έρχεται στη δημοσιότητα ένα δίλεπτο τρέιλερ που οδηγεί κατευθείαν στο κεντρικό θέμα του φιλμ: Η φήμη μπορεί να είναι το ίδιο σκληρή όσο είναι και διασκεδαστική.

Αναφερόμενη στην «παράνοια, το φόβο, τον πόνο στο σώμα και το άγχος» ως δαίμονες που αντιμετωπίζει, η Lady Gaga ανοίγεται για το μοναχικό δρόμο που μπορεί να πάρει η ζωή, ακόμα και όταν περιβάλλεται από ανθρώπους.

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια εξομολογείται με δάκρυα στα μάτια: «Από το να με αγγίζει οποιοσδήποτε όλη ημέρα και να μου μιλάνε όλη μέρα πηγαίνω στην πλήρη σιωπή και όλοι αυτοί οι άνθρωποι θα φύγουν και τότε θα είμαι μόνη.»

Η μάχη της Lady Gaga με τον πόνο, που προξενείται από την ινομυαλγία, την ανάγκασαν πρόσφατα να ακυρώσει την προγραμματισμένη εμφάνισή της στο φεστιβάλ «Rock In Rio» της Βραζιλίας.

Στο επίσημο τρέιλερ του «Gaga: Five Foot Two», η αστέρας της pop υποστηρίζει ότι οι οπαδοί της και η συγκίνηση της ζωντανής εμφάνισης είναι οι μεγάλοι λόγοι για τους οποίους έχει ωθήσει το σώμα της στα όρια: «Κυνηγούσα αυτόν τον πόνο για πέντε χρόνια, αλλά όταν αισθάνομαι την αδρεναλίνη της μουσικής μου και των οπαδών μου, μπορώ να το κάνω», σχολιάζει.

Το ντοκιμαντέρ προσφέρει επίσης μία ενδιαφέρουσα οπτική στην ψυχολογία της Lady Gaga πίσω από τις εκκεντρικές επιλογές ενδυμάτων: «Η αλήθεια είναι ότι όταν οι παραγωγοί ήθελαν να είμαι σέξι, πάντα έβαζα μία παράλογη πινελιά σε αυτό που με έκανε να αισθάνομαι ότι είχα ακόμα στον έλεγχο», αποκαλύπτει.

Το «Gaga: Five Foot Two» έκανε πρεμιέρα στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο και θα προβληθεί αποκλειστικά στην πλατφόρμα του Netflix στις 22 Σεπτεμβρίου.

Δείτε επίσης:
Η Lady Gaga θα αποσυρθεί για ένα (άγνωστο) διάστημα

Lady Gaga - Grammy Awards 2017 - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας