Ένα νέο Bad Romance ετοιμάζει η Lady Gaga

Η Lady Gaga μίλησε για την μέτρια κάτω των προσδοκιών επιτυχία του τελευταίου της solo άλμπουμ ArtPop και τι περιμένει το κοινό  από αυτήν:

«Δοκιμάζω ένα εκατομμύριο νέα πράγματα πάνω μου, που θέλω και θέλω να είμαι, αλλά, πάνω απ ‘όλα, βρήκα πραγματικά ένα μέρος που μπορώ να ελευθερώσω τόσο πολύ πόνο και αγωνία.  Μπορώ να τα ρίξω στην μουσική μου, αλλά αυτό δεν είναι πάντα αυτό που ζητάει ο κόσμος από εμένα και από την μουσική μου… Θέλει κάτι cool σαν το ‘Just Dance’ ή το ‘Bad Romance’ και αυτό είναι εντάξει. Είμαι χαρούμενη και θα δώσω στον κόσμο αυτό που θέλει, αλλά μακάρι με το τραγούδι μου ‘Dope’ ή με μερικά αλλά πράγματα που έκανα στο ‘Artpop’, είδατε ένα είδος σκοτεινής πλευράς, αν και με χρώματα. Αλλά ίσως δεν ήταν αυτό που ο κόσμος ήθελε να δει. Θέλει να δει την τελειότητα.»

Η Lady Gaga την στιγμή που κυκλοφόρησε το ArtPop το αποκάλεσε «άλμπουμ της χιλιετίας», προφανώς μετά τα απογοητευτικά αποτελέσματα άλλαξε γνώμη. Αναμένουμε να δούμε τι νέο ετοιμάζει… Για την ώρα η διασκευή του ‘I Want Your Love’ των Chic για την νέα καμπάνια του Tom Ford μας άρεσε πολύ.

Αφήστε το σχόλιό σας