Κλινήρης παραμένει η Lady Gaga και για το λόγο αυτό αναβάλλει το ευρωπαϊκό σκέλος της περιοδεία της.

Η Lady Gaga υποφέρει από έντονο σωματικό πόνο που έχει επηρεάσει την ικανότητά της να τραγουδήσει, έπειτα από τη διακομιδή της στο νοσοκομείο τις προηγούμενες ημέρες.

Παραμένει υπό τη φροντίδα ειδικών ιατρών, οι οποίοι συνέστησαν την αναβολή του ευρωπαϊκού σκέλους της περιοδείας της, «Joanne World Tour».

Η Lady Gaga σχεδιάζει να περάσει τις επόμενες επτά εβδομάδες να συνεργαζόμενη ενεργά με τους γιατρούς της για να θεραπευτεί από τα τωρινά και τα παρελθοντικά τραύματα που εξακολουθούν να επηρεάζουν την καθημερινή ζωή της και έχουν ως αποτέλεσμα το σοβαρό μυικό πόνο στο σώμα της.

Το ίνδαλμα της pop θέλει να προσφέρει στο κοινό την καλύτερη δυνατή εμφάνιση επάνω στη σκηνή, όταν αρχίσει ξανά η περιοδεία, που θα έκανε 18 στάσεις στη Γηραιά ήπειρο και σε πόλεις όπως η Βαρκελώνη, το Λονδίνο, το Μάντσεστερ, το Παρίσι, το Βερολίνο, το Άμστερνταμ, η Ζυρίχη, η Κοπεγχάγη, η Στοκχόλμη και άλλες.

Έως τότε, η  Lady Gaga στέλνει την αγάπη της στους οπαδούς της σε ολόκληρη την Ευρώπη και τους ευχαριστεί για την υποστήριξη και την κατανόησή τους με ένα μήνυμα που δημοσίευσε στο Instagram:

«Ήμουν πάντα ειλικρινής για τους αγώνες με τη σωματική και την ψυχική υγεία μου. Ψάχνοντας για χρόνια για να φτάσω στην αιτία. Είναι περίπλοκο και δύσκολο να εξηγηθεί και προσπαθούμε να το καταλάβουμε. Καθώς γίνομαι πιο δυνατή και όταν αισθανθώ έτοιμη, θα πω την ιστορία μου εις βάθος και σχεδιάζω να το κάνω έντονα, ώστε όχι μόνο να μπορώ να ευαισθητοποιήσω, αλλά να διευρύνω την έρευνα για άλλους που υποφέρουν όπως εγώ, γι’ αυτό μπορώ να βοηθήσω για να κάνω τη διαφορά», πληροφορεί η τραγουδίστρια.

«Χρησιμοποιώ τη λέξη “υποφέρω” όχι για ελεημοσύνη ή για προσοχή και είμαι απογοητευμένη που βλέπω ότι οι άνθρωποι στο διαδίκτυο λένε ότι το δραματοποιώ, το κάνω αυτό ή παίζω το θύμα για να ξεφύγω από την περιοδεία. Αν με ήξεραν, θα ήξεραν ότι αυτό δε θα μπορούσε να είναι πιο μακριά από την αλήθεια. Είμαι μαχήτρια», διευκρινίζει με παράπονο η Lady Gaga.

Συνεχίζοντας, η 31χρονη Αμερικανίδα εξηγεί ότι χρησιμοποιεί τη λέξη “υποφέρω”, όχι μόνο επειδή το τραύμα και ο χρόνιος πόνος έχουν αλλάξει τη ζωή της, αλλά επειδή την κρατούν από το να ζει μία φυσιολογική ζωή.

«Με κρατούν επίσης από αυτό που αγαπώ περισσότερο στον κόσμο: Να εμφανίζομαι για τους οπαδούς μου. Ανυπομονώ να περιοδεύσω ξανά σύντομα, αλλά πρέπει να είμαι μαζί με τους γιατρούς μου  τώρα, ώστε να μπορώ να είμαι δυνατή και να εμφανίζομαι για όλους σας τα επόμενα 60 χρόνια ή και περισσότερο. Σας αγαπώ τόσο πολύ», ολοκληρώνει η Lady Gaga.

View this post on Instagram

I have always been honest about my physical and mental health struggles. Searching for years to get to the bottom of them. It is complicated and difficult to explain, and we are trying to figure it out. As I get stronger and when I feel ready, I will tell my story in more depth, and plan to take this on strongly so I can not only raise awareness, but expand research for others who suffer as I do, so I can help make a difference. I use the word "suffer" not for pity, or attention, and have been disappointed to see people online suggest that I'm being dramatic, making this up, or playing the victim to get out of touring. If you knew me, you would know this couldn't be further from the truth. I'm a fighter. I use the word suffer not only because trauma and chronic pain have changed my life, but because they are keeping me from living a normal life. They are also keeping me from what I love the most in the world: performing for my fans. I am looking forward to touring again soon, but I have to be with my doctors right now so I can be strong and perform for you all for the next 60 years or more. I love you so much.

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

Δείτε επίσης:
Το χρόνιο πρόβλημα υγείας που ταλαιπωρεί τη Lady Gaga

Lady Gaga - Joanne (album cover 2016) - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας