Η Lady Gaga μπαίνει σε καραντίνα: «Είναι ό,τι καλύτερο μπορούμε να κάνουμε»

-

Hit-Channel Listen Radio Live

Μέτρα αυτοπεριορισμού λαμβάνει η Lady Gaga.

Η Lady Gaga αποφάσισε να μπει σε καραντίνα και να μην συναναστρέφεται με ανθρώπους άνω των 65 ετών, σε μία προσπάθεια να δώσει το παράδειγμα στην υπόλοιπη ανθρωπότητα για τη συμπεριφορά που πρέπει να ακολουθεί όσο ο κορονοΐός εξαπλώνεται εκθετικά.

Λίγο μετά το μήνυμα ενότητας που έστειλε εν μέσω της πανδημίας, η 33χρονη τραγουδίστρια αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει την παγκόσμια κρίση και συμβούλευσε τους θαυμαστές της να δείξουν συμπόνια στους συνανθρώπους τους.

«Λοιπόν, μίλησα με μερικούς γιατρούς και επιστήμονες. Δεν είναι το πιο εύκολο για όλους τώρα, αλλά το πιο καλοσυνάτο / πιο υγιεινό πράγμα που μπορούμε να κάνουμε είναι μπούμε μόνοι μας σε καραντίνα και να μην συναναστρεφόμαστε με άτομα άνω των 65 ετών και σε μεγάλες ομάδες», έγραψε στο Instagram.

«Μακάρι να μπορούσα να δω τους γονείς μου και τις γιαγιάδες μου έστω για λίγο τώρα, όμως είναι το ασφαλέστερο, για να μην τους κολλήσω σε περίπτωση που έχω προσβληθεί (από τον ιό)», συνέχισε η αστέρας της pop.

Η Lady Gaga ανέφερε ότι θα μείνει στο σπίτι της μαζί με τους σκύλους της.

«Σε αγαπάω κοσμέ. Θα το ξεπεράσουμε όλοι αυτό. Εμπιστευτείτε με, μίλησα με το Θεό και εκείνη είπε ότι όλα θα είναι εντάξει», έγραψε.

Η Lady Gaga επανήλθε με μία άλλη ανάρτηση, στην οποία ανέφερε ότι η πρωτόγνωρη κατάσταση που βιώνει αυτή τη στιγμή ο πλανήτης, υπενθυμίζει πώς είναι να αισθανόμαστε και να είμαστε άνθρωποι.

«Νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό να αναγνωρίσουμε ότι είμαστε και πρέπει να είμαστε μια παγκόσμια συμπονετική και ενιαία κοινότητα. Δεν μπορούμε να το κάνουμε αυτό χωρίς συμπόνια», τόνισε.

«Ο κορονοϊός δεν είναι μεροληπτικός. Η σκέψη μου για σήμερα είναι να αποδεχθούμε ότι θα υπάρχουν στιγμές που θα νιώθουμε ανίσχυροι και πως δεν έχουμε τον έλεγχο, αλλά μπορούμε να γεμίσουμε αυτό το κενό με συμπόνια και να γίνουμε το μέρος της λύσης σε ένα παγκόσμιο πρόβλημα», σημείωσε η Lady Gaga.

«Στη συνέχεια θα έχουμε τον έλεγχο», υπογράμμισε.

Η Lady Gaga ολοκλήρωσε το μήνυμά της γράφοντας ότι κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου μπορούμε να μάθουμε πώς να είμαστε συμπονετικοί και να φροντίζουμε ο ένας τον άλλον.

Αφήστε το σχόλιό σας