Μετά το «Perfect Illusion», η Lady Gaga μοιράζεται μαζί μας ένα ακόμη τραγούδι από το επερχόμενο άλμπουμ της.

Η Lady Gaga μας δίνει «Million Reasons» (ένα εκατομμύριο τρόπους) για να ξεκινήσει καλά η ημέρα!

Δύο εβδομάδες προτού κυκλοφορήσει επίσημα η νέα δισκογραφική δουλειά της, η διάσημη αστέρας της pop μοιράζεται με τα εκατομμύρια «little monsters» ανά τον πλανήτη ένα ακόμη ολοκαίνουριο τραγούδι.

Το νήμα άρχισε να ξετυλίγει στις αρχές Σεπτεμβρίου το «Perfect Illusion», ένα δυναμικό pop single με έντονες dance-rock επιρροές. Η Ελλάδα, μάλιστα, ανήκει στις πέντε χώρες όπου το κομμάτι κατέκτησε την κορυφή των charts.

Η τέλεια ψευδαίσθηση ενός ξέφρενου πάρτι
στο video του «Perfect Illusion»

Το πέμπτο προσωπικό άλμπουμ της Lady Gaga τιτλοφορείται «Joanne» και κυκλοφορεί από την Interscope Records / Universal στις 21 Οκτωβρίου, σημαίνοντας την μετά-«Artpop» εποχή.

Αυτά είναι τα τραγούδια που θα περιέχει το «Joanne»

Μία περίοδος όπου – όπως διαφαίνεται – η καλλιτέχνιδα ωριμάζει τον ήχο και το ρεπερτόριό της.

Η ονομασία του «Joanne» δεν προέρχεται από το πραγματικό και πλήρες όνομα της Lady Gaga, το οποίο είναι Stefani Joanne Angelina Germanotta. Αντιθέτως, προκύπτει από την αδερφή του πατέρα της, Joanne Germanotta που έχασε τη ζωή της από την ασθένεια του λύκου σε ηλικία 19 ετών. Χειρόγραφά της, μάλιστα, θα απεικονίζονται στην πίσω πλευρά του CD.

«You ‘re giving me a million reasons to let you go»

Κατά μήκος του Οκτωβρίου και στο πλαίσιο προώθησης του «Joanne», η Lady Gaga θα πραγματοποιήσει τρεις μυστικές εμφανίσεις σε αμερικανικές pub, οι οποίες θα μεταδοθούν ζωντανά από την προσωπική σελίδα της στο Facebook όσο και από τη σελίδα του χορηγού που τις υποστηρίζει.

Επιστρέφοντας στις ρίζες του, το pop είδωλο πραγματοποίησε την πρώτη εμφάνιση του «Dive Bar Tour» σήμερα τα ξημερώματα (σε ώρα Ελλάδος) παρουσιάζοντας ένα ακόμη από τα 14 κομμάτια που θα περιέχει συνολικά ο δίσκος του «Joanne».

Το single που αποκαλύφθηκε είναι το «Million Reasons», μία country σύνθεση αναμειγμένη με funk και rock ‘n’ roll που αλλάζει αρκετά το ύφος σε σχέση με το «Perfect Illusion».

«I ‘ve got a hundred million reasons to walk away,
but baby I just need one good one to stay»

Η Lady Gaga επιβεβαιώνει πως θα τραγουδήσει
στο Halftime Show του Super Bowl

1 ΣΧΟΛΙΟ

Αφήστε το σχόλιό σας