Στο video clip του «Million Reasons», η Lady Gaga συνεχίζει από το σημείο όπου μας άφησε στο «Perfect Illusion»!

«Little monsters» δώστε προσοχή: Η Lady Gaga μόλις έβγαλε στον «αέρα» το video clip του «Million Reasons», συνεχίζοντας από το σημείο όπου μας άφησε στο «Perfect Illusion»!

Όλα εξελίχθηκαν γρήγορα. Στα μέσα Αυγούστου, το pop ίνδαλμα ανακοίνωσε αιφνιδιαστικά την έλευση του «Perfect Illusion», του πρώτου της single ύστερα από τρία χρόνια. Το κομμάτι κυκλοφόρησε έπειτα από ένα μήνα, φέρνοντας ως αγγελιοφόρος άλλη μία ανέλπιστη είδηση.

Ο πέμπτος προσωπικός δίσκος της Lady Gaga είχε προγραμματιστεί να γίνει γεγονός σε λίγες μόνο εβδομάδες!

Η αγωνία για το «Joanne» κορυφωνόταν κάθε ημέρα που περνούσε και όλο ερχόταν στην επιφάνεια κάποιο στοιχείο που το αφορούσε ή – ακόμα καλύτερα – κάποια από τα τραγούδια του. Τελικά, η… λύτρωση για τους εκατομμύρια πιστούς της «Mother Monster» σε ολόκληρο τον πλανήτη ήρθε στις 21 Οκτωβρίου, όταν έγιναν τα αποκαλυπτήρια του άλμπουμ.

Μαζί του αποκαλύφθηκε και ένα διαφορετικό καλλιτεχνικό πρόσωπο της Lady Gaga, σε σχέση με το κραυγαλέο και φανταχτερό παρελθόν που είχαμε συνηθίσει. (Πιο) αληθινή και ανεπιτήδευτη από ποτέ, η Αμερικανίδα αστέρας έκανε ένα βήμα ωρίμανσης, ένα βήμα προς τον πραγματικό εαυτό της. Η έμφαση στις φωνητικές ικανότητές της είναι ευδιάκριτη.

Διαβάστε την ενδοσκόπηση του «Joanne»

«…I just need one good one to stay»

Το «Million Reasons», μία country μπαλάντα με rock ‘n’ roll ήχους, είναι το δεύτερο single του «Joanne».

Όμως προτού προχωρήσουμε πρέπει να κάνετε μία στάση – αναδρομή στο video clip του «Perfect Illusion» και στο ξέφρενο πάρτι που έστησε η Lady Gaga μπροστά σε ένα εκστασιασμένο κοινό.

Από το τέλος του «Perfect Illusion» ξετυλίγεται και η αρχή του μουσικού video που συνοδεύει το «Million Reasons». Το πρώτο πλάνο ξεκινά με την Lady Gaga ξαπλωμένη στο έδαφος και προφανώς επηρεασμένη από την προηγούμενη έξαλλη νύχτα.

Πώς εξελίσσεται ακολούθως η ιστορία; Σίγουρα απρόσμενα, αφού αποκτά συναισθηματική χροιά, δίνοντας βάση στους δεσμούς, οικογενειακούς και μη, μεταξύ των γυναικών.

Δείτε το video clip παρακάτω:

 

Αφήστε το σχόλιό σας