Η Lady Gaga έχει γίνει ο πόλος έλξης των τελευταίων ημερών και αυτό το οφείλει στο ολοκαίνουριο τραγούδι της.

Στον αστερισμό της Lady Gaga κινείται ως επί το πλείστον η διεθνής μουσική επικαιρότητα τις τελευταίες ημέρες και δε θα ήταν δυνατόν να πράξει διαφορετικά.

Ο λόγος δεν είναι άλλος από την κυκλοφορία του ολοκαίνουριου τραγουδιού της «Perfect Illusion», το πρώτο της προσωπικό single μετά από τρία χρόνια, αλλά και από την ανακοίνωση του νέου δίσκου της με γενικό τίτλο «Joanne».

Μόλις χθες (21/09), βγήκε στον αέρα και το video clip που συνοδεύει το «Perfect Illusion», με τη Lady Gaga να πρωταγωνιστεί σε ένα ξέφρενο πάρτι που καταλήγει σε μία… τέλεια ψευδαίσθηση!

Η τέλεια ψευδαίσθηση ενός ξέφρενου πάρτι
στο video του «Perfect Illusion»

Στο περιθώριο όλων αυτών των εξελίξεων, η εκκεντρική και πολυσυζητημένη αστέρας της pop μίλησε στο Music Choice για όσα οδήγησαν στη δημιουργία και στην τελική μορφή του «Perfect Illusion».

Η πρώτη ανάμνηση και η πρώτη ιδέα

«Αυτή ήταν η πρώτη μου ανάμνηση. Ήρθε ο Kevin (Parker) με αυτή την ιδέα: “Έχω την ιδέα για ένα τραγούδι που θα ονομάζεται «Illusion»”. Και υπήρχε μελωδία και μερικές ιδέες για τους στίχους και ιδέες για το ρεφρέν… Τα πάντα. Εννοώ ότι είχαμε ένα ολόκληρο concept και ήρθε και έπαιξε (το τραγούδι) και εγώ έλεγα “Ok, ok” και ο Mark (Ronson) έλεγε “Ok, ok. Εντάξει. Ας το κάνουμε.”»

Όλα διαθέσιμα ανά πάσα στιγμή

«Καθίσαμε στο “live room”, όπως το λέμε, όπου είναι όλα τα μουσικά όργανα και ο Mark έχει τα πάντα, o Mark Ronson ήταν ο αποκλειστικός παραγωγός όλου του άλμπουμ. Συνεχώς έχει τα πάντα έτοιμα έτοιμα στο στούντιο, έτσι εάν οποιοδήποτε όργανο χρειαστεί να παιχτεί, είμαστε οποτεδήποτε έτοιμοι να προχωρήσουμε.»

Το νέο άλμπουμ της Lady Gaga λέγεται «Joanne»
και κυκλοφορεί στις 21/10 (Δείτε το εξώφυλλο!)

Το «χτίσιμο»

«Έτσι μπήκαμε μέσα και ξεκινήσαμε να χωρίζουμε το τραγούδι του Kevin και να αλλάζουμε τους στίχους, να αλλάζουμε τη μελωδία… Και έγινε κάτι νέο και τότε φτάσαμε στο ρεφρέν και ξεκινήσαμε να το μετασχηματίζουμε και να αλλάζουμε τη φιλοσοφία της ηχογράφησης.»

Είναι έτοιμο!

«Με την πάροδο του χρόνου ήταν σαν να ήμασταν όλοι ο ένας για τον άλλον και τότε η pop μπήκε στο mix και το τελειώσαμε. Ήταν τόσο cool στο τέλος όλων να γυρνάμε ο ένας προς τον άλλον και να λέμε “Ok, τελείωσε. Είναι έτοιμο να το ακούσει τώρα ο κόσμος”.»


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Αφήστε το σχόλιό σας