Τα νήματα μίας ορχήστρας κίνησε η Lady Gaga κατά τη διάρκεια μίας μυστικής ηχογράφησης.

Η Lady Gaga ανέβηκε στο βήμα και ανέλαβε τη διεύθυνση μίας ορχήστρας, παρουσιάζοντας άλλο ένα από τα μουσικά ταλέντα της.

Τις τελευταίες ημέρες έχουν διασωθεί αρκετά σενάρια σχετικά με τα επόμενα δισκογραφικά πλάνα της Αμερικανίδας τραγουδίστριας, καθότι έχουν συμπληρωθεί 20 μήνες από την κυκλοφορία του τελευταίου ολοκληρωμένου άλμπουμ της, του υποψηφίου για βραβείο Grammy «Joanne».

Ο παραγωγός και τραγουδοποιός Mark Nilan Jr. κοινοποίησε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram ένα βίντεο χωρίς ήχο, στο οποίο βλέπουμε τη Lady Gaga να διευθύνει μία ορχήστρα και μία επαγγελματική κάμερα να καταγράφει τα πάντα.

Ο Nilan Jr. επισήμανε ότι θα έπρεπε να το προσθέσουμε στην μακρά λίστα με τις δεξιότητες της «Mother Monster».

 

 

Ο παραγωγός πρόσθεσε ότι η ορχήστρα βρέθηκε στο στούντιο για την ηχογράφηση ενός τραγουδιού για τη Lady Gaga, ενώ όταν η τραγουδίστρια και η ομάδα της αποφάσισαν να τους δώσουν άλλο ένα τραγούδι για να ηχογραφήσουν, η ενορχήστρωση ολοκληρώθηκε μέσα σε μία ώρα.

«Γράψαμε μία ενορχήστρωση γι’ αυτούς μέσα σε μία ώρα. Με μολύβι και χαρτί. Κυριολεκτικά χάλασα τέσσερα μολύβια», έγραψε ο Mark Nilan Jr. «Δεν έχω συναντήσει ακόμα κανέναν που να μπορεί να αντεπεξέλθει σε αυτό στις ημέρες μας.»

Ωστόσο παραμένει αγνωστο αν το τραγούδι που ηχογραφήθηκε προορίζεται για τον έκτο δίσκο της Lady Gaga ή για το soundtrack του επερχόμενου remake της κινηματογραφικής ταινίας «A Star Is Born», στο οποίο πρωταγωνιστεί η αστέρας της pop μαζί με τον Bradley Cooper.

Το Δεκέμβριο του 2017, ο Mark Nilan Jr. είχε δημοσιεύσει μία φωτογραφία μαζί με τη Lady Gaga και το hashtag «#2018RadioIsOurs», δηλαδή «το 2018 τα ραδιόφωνα είναι δικά μας».

Αφήστε το σχόλιό σας