Όπως δεν την έχουμε ξαναδεί ποτέ πριν, θα παρακολουθήσουμε τη Lady Gaga σε ένα νέο ντοκιμαντέρ για τη ζωή της.

Η Lady Gaga θα κυκλοφορήσει ντοκιμαντέρ για τη ζωή της, ακολουθώντας τα βήματα πολλών μεγάλων αστέρων.

Η βρετανική εφημερίδα «The Sun» υποστηρίζει ότι η τραγουδίστρια δουλεύει το συγκεκριμένο πρότζεκτ μαζί με το τηλεοπτικό δίκτυο του «HBO» για να προβληθεί μία ταινία με παρασκήνια της ζωής της στις 22 Σεπτεμβρίου, αρχικά μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Το ντοκιμαντέρ υπόσχεται να φέρει στο φως της δημοσιότητας σκηνές και αδημοσίευτες μαρτυρίες που θα δείχνουν τη Lady Gaga όπως δεν την έχουν ξαναδεί ποτέ πριν οι θαυμαστές της.

«Αυτή ήταν η πρώτη φορά που η Lady Gaga προσέφερε απεριόριστη πρόσβαση με αυτό τον τρόπο και οι τελευταίοι δώδεκα μήνες ήταν εξαιρετικοί γι’ αυτήν. Έκανε επάνοδο με το πέμπτο της άλμπουμ τον Οκτώβριο, χώρισε από τον αρραβωνιαστικό Taylor Kinney και πρωταγωνίστησε ως ηθοποιός στο “American Horror Story”. Η ταινία θα καλύψει τις στιγμές – κλειδί με έναν πολύ ειλικρινή τρόπο», αναφέρει μία πηγή.

Σύμφωνα με τη «The Sun», το αρχικό πρόγραμμα προέβλεπε το φιλμ να είναι έτοιμο για το Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών, το Μάιο.

Όμως αυτό δεν κατέστη δυνατόν. Το πρώτο εξάμηνο του έτους ήταν ιδιαίτερα επιβαρυμένο για τη Lady Gaga, με πρόβες για την εμφάνισή της στο «Super Bowl», την αντικατάσταση της Beyoncé στο φετινό «Coachella» και με τα γυρίσματα για το remake του κινηματογραφικού μιούζικαλ «A Star Is Born», όπου πρωταγωνιστεί.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι υπάρχει διαθέσιμο πολύ υλικό για το ντοκιμαντέρ!

Δείτε επίσης: Δε θα πιστεύετε την υπερπαραγωγή
που έχει στηθεί για την περιοδεία της Lady Gaga

Lady Gaga - Joanne Word Tour - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας