Ένα κέρινο ομοίωμα της Lady Gaga έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις.

Τα κοινωνικά δίκτυα δεν είναι ευχαριστημένα με το νέο κέρινο ομοίωμα της Lady Gaga στη Λίμα, την πρωτεύουσα του Περού.

Η κέρινη φιγούρα, η οποία απεικονίζει την τραγουδίστρια ενδεδυμένη με το περίφημο φόρεμα που αποτελούταν από… ωμό κρέας από τα MTV Video Music Awards του 2010, αποκαλείται ως ασέβεια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ένας χρήστης του Twitter μοιράστηκε στην πλατφόρμα τις φωτογραφίες του αμφιλεγόμενου κέρινου ομοιώματος, οι οποίες έχουν κοινοποιηθεί περισσότερες από 1.200 φορές έως τώρα.

Ένα άλλο άτομο έγραψε ως απάντηση στις φωτογραφίες: «Η έλλειψη σεβασμού είναι πάρα πολύ μεγάλη!», ενώ άλλοι χρήστες του Twitter φάνηκαν μπερδεμένοι με αυτό που έβλεπαν, εκδηλώνοντας την απορία τους.

Κάποιος, μάλιστα, αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο της νομικής ενέργειας και ρώτησε εάν δυνατό να υποβληθεί μήνυση για το κέρινο ομοίωμα και το αποτυχημένο για πολλούς είτε ομολογουμένως αποτέλεσμα.

Η ελάχιστη ομοιότητα με την Αμερικανίδα τραγουδίστρια θεωρήθηκε ότι είναι ερασιτεχνική δουλειά: «Πώς πλήρωσε κάποιος για να κάνει επαγγελματικά ένα κέρινο ομοίωμα της Lady Gaga που μοιάζει με αυτό;», ήταν ένα ακόμη από τα σχόλια που γράφτηκαν στον κόσμο του διαδικτύου.

Το εκκεντρικό στιλ της Lady Gaga έχει γίνει αντικείμενο προς έκθεση σε πολλά μουσεία κέρινων ομοιωμάτων ανά τον πλανήτη, από τις Ηνωμένες Πολιτείες και τη Γερμανία έως την Κίνα.

https://twitter.com/tobeymonster/status/921163419356680192

Δείτε επίσης: Η Lady Gaga αντιμέτωπη
με τους δαίμονες της παράνοιας, του φόβου και του πόνου

Lady Gaga - Five Foot Two (official trailer) - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας