Φήμες θέλουν τη τραγουδίστρια του «Someone Like You» να έχει γράψει το τέλειο ντουέτο γι’ αυτήν και τη Mother Monster.

Είναι πολύ τρελό για να είναι αληθινό στ’ αλήθεια. Adele και Lady Gaga να μοιράζονται το πιάνο σε μια επική μπαλάντα είναι κάτι που αν και ακούγεται υπέροχο φαντάζει απίθανο. Αλλά…

Οι φήμες λένε ότι οι δύο ντίβες, που έγιναν πολύ γρήγορα φίλες τα τελευταία χρόνια, είναι έτοιμες να συνεργαστούν κάνοντας ένα ντουέτο και η Adele έχει γράψει το τέλειο τραγούδι για αυτό το σκοπό.

«Adele και Lady Gaga έγιναν τυχαία φίλες και μιλούν συχνά στο τηλέφωνο», είπε μια πηγή στην Daily Star αυτή την εβδομάδα. «Η Adele είναι μεγάλη fan της φωνής της Lady Gaga και νομίζει ότι είναι υποτιμημένη ως τραγουδίστρια-τραγουδοποιός.»

Σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, «Το σχέδιο είναι να μπούνε μαζί στο στούντιο στο Λος Άντζελες το νέο έτος και η Adele έχει ήδη να δουλεύει για ένα τραγούδι που σκέφτεται να κάνει το τέλειο ντουέτο για πιάνο.»

Η δημοσίευση κλείνει λέγοντας πως είναι νωρίς και δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι θα μπει στο άλμπουμ, η Adele θα το κυκλοφορήσει μόνο αν είναι απλά υπέροχο.

Σίγουρα μια τέτοια συνεργασία έχει το ενδιαφέρον της…

Να θυμίσουμε πως η Adele ετοιμάζει να επιστέψει με το νέο της άλμπουμ «23», συνέχεια του «21» και οι φήμες πρόσφατα την ήθελαν να κάνει ένα ντουέτο και με την Beyonce.

Αφήστε το σχόλιό σας