Στην πολύκροτη δικαστική διαμάχη με την Kesha θέλει να εμπλέξει τη Lady Gaga ο Dr. Luke.

Ο Dr. Luke ζητάει από τη Lady Gaga να καταθέσει στη συνεχιζόμενη δικαστική διαμάχη με την Kesha, η οποία έχει επανέλθει δισκογραφικά μετά από πέντε χρόνια.

Οι δικηγόροι του παραγωγού υπέβαλαν αίτηση, επειδή η τραγουδίστρια «έχει σχετικές πληροφορίες αναφορικά με, μεταξύ άλλων, ψευδείς δηλώσεις για τον Dr. Luke που έγιναν σε εκείνη από την Kesha«. Στα δικαστικά έγγραφα που κατατέθηκαν την Παρασκευή (28/07), δηλώθηκε ότι είχαν γίνει επανειλημμένα αιτήματα για προφορική κατάθεση από το ίνδαλμα της pop, αλλά απέτυχαν.

«Καθώς η νομική ομάδα της Lady Gaga θα παραστεί στο δικαστήριο, έχει παράσχει όλες τις σχετικές πληροφορίες που έχει στην κατοχή της και είναι το πολύ δευτερεύων μάρτυρας σε αυτή τη διαδικασία», ανέφερε ένας εκπρόσωπος της Lady Gaga σε δήλωση προς το «The Hollywood Reporter».

«Η ομάδα του Dr. Luke επιχειρεί να χειραγωγήσει την αλήθεια και να τραβήξει την προσοχή του Τύπου στην περίπτωσή τους, κάνοντας υπερβολικό το ρόλο της Lady Gaga και κατηγορώντας την ψευδώς ότι παρακάμπτει λογικά αιτήματα.»

Η Kesha δεν έχει σχολιάσει τις εξελίξεις.

Είχε μήνυσε τον Dr. Luke (κατά κόσμον Lukasz Gottwald) το 2014, υποστηρίζοντας ότι δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση και υπέστη βλάβη, επιδιώκοντας να ακυρώσει το δισκογραφικό συμβόλαιο που είχε μαζί του. Ο Αμερικανός παραγωγός υπέβαλε αγωγή, κατηγορώντας την για δυσφήμιση. Το 2016, η Kesha παραιτήθηκε από τους ισχυρισμούς περί σεξουαλικής κακοποίησης, ενώ η εκδίκαση της μήνυσης για δυσφήμιση συνεχίστηκε στη Νέα Υόρκη.

Στα τέλη Δεκεμβρίου, τα δικαστικά έγγραφα αποκάλυψαν ότι ο δικαστής έλαβε και σφράγισε ένα κείμενο που έστειλε η Kesha στη Lady Gaga το 2016.

Οι δικηγόροι του Dr. Luke ανέφεραν στα δικαστικά έγγραφα ότι το 2016 η Kesha «ξεκίνησε μία συνομιλία με γραπτό μήνυμα» με τη Lady Gaga, όπου «ισχυριζόταν ψευδώς ότι τόσο η ίδια όσο και άλλη γυναίκα καλλιτέχνης είχαν βιαστεί από τον Dr. Luke», κατηγορίες που αποκάλεσαν «ψευδείς και αβάσιμες».

Οι δικηγόροι λένε ότι η Lady Gaga «εντάχθηκε στη δυσφημιστική καμπάνια της Kesha» εναντίον του Dr. Luke και πως διέδωσε αρνητικά μηνύματα για εκείνον στον Τύπο και στα κοινωνικά δίκτυα, που περιελάμβαναν την προώθηση της εκστρατείας «Free Kesha» και «δηλώσεις που προέτρεπαν τη Sony Music να κόψει τους δεσμούς» με τον Dr. Luke.

 

Αφήστε το σχόλιό σας