Σε διαφημιστικά σποτ γνωστών εταιρειών που θα μεταδοθούν στο «Super Bowl» πρωταγωνιστούν Lady Gaga και Justin Bieber.

Ο πολυαναμενόμενος τελικός του 51ου «Super Bowl» απέχει ελάχιστα εικοσιτετράωρα. Το μεγαλύτερο ετήσιο αθλητικό γεγονός των Ηνωμένων Πολιτείων ελκύει την προσχή εκατομμυρίων τηλεθεατών τόσο εντός της χώρας όσο και σε ολόκληρο τον κόσμο.

Κατά κύριο λόγο, το ενδιαφέρον στην απέναντι όχθη του Ατλαντικού στην ομάδα που θα αναδειχθεί πρωταθλήτρια του αμερικανικού πρωταθλήματος του NFL.

Ο μεγάλος αγώνας μεταξύ των «New England Patriots» και των «Atlanta Falcons» έχει προγραμματιστεί για τις 5 Φεβρουαρίου στο «NRG Stadium» του Χιούστον.

Ο υπόλοιπος πλανήτης επικεντρώνεται σε δύο γεγονότα που δεν σχετίζονται με τα αθλητικά, όμως είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με τη διεξαγωγή του «Super Bowl».

Ο λόγος γίνεται για τις διαφημίσεις που θα προβληθούν κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής μετάδοσης και για το μουσικό σκέλος πριν την έναρξη και στο ημίχρονο του αγώνα.

Το κομμάτι των διαφημίσεων, ειδικά, θεωρείται πλέον παράδοση της διοργάνωσης, με μερικά δευτερόλεπτα έκθεσης να κοστίζουν για το διαφημιζόμενο εκατομμύρια δολάρια. Χαρακτηριστικά για εφέτος, το μέσο κόστος ενός σποτ τριάντα δευτερολέπτων κυμαίνεται στα πέντε εκατομμύρια δολάρια!

Πασίγνωστες εμπορικές επωνυμίες καταστρώνουν από καιρό τα σχέδιά τους για τη μεγάλη βραδιά, επιστρατεύοντας στην υπηρεσία του κάθε διαθέσιμη τεχνική για να αυξήσουν την αποτύπωση του ερεθίσματος στους καταναλωτές και να επιτύχουν το σκοπό τους: Το χιούμορ, το ζωικό βασίλειο, χαριτωμένα μωράκια, καλλίγραμμα μοντέλα και διασημότητες από κάθε χώρο του θεάματος.

Με αυτόν τον τρόπο βρέθηκαν να πρωταγωνιστούν στις καμπάνιες δύο διαφορετικών εταιρειών δύο διάσημοι τραγουδιστές της διεθνούς μουσικής σκηνής.

Lady Gaga και «Tiffany & Co.»

Η Lady Gaga, η οποία θα αναλάβει επίσης το μουσικό show στην ανάπαυλα του αγώνα, συμμετέχει στην πρώτη διαφήμιση της αλυσίδας κοσμηματοπωλείων «Tiffany & Co.» στο «Super Bowl», για λογαριασμό της νέας συλλογής προϊόντων «Tiffany HardWear».

Το πλήρες διαφημιστικό θα έχει διάρκεια ενός λεπτού και θα αποκαλυφθεί την ημέρα του τελικού.

Η Lady Gaga ήταν το καταλληλότερο πρόσωπο για να μιλήσει για τη μάρκα μπροστά στην οθόνη. Αληθινή Νεοϋορκέζα, αμίμητο style icon, με έντονη θηλυκότητα και άφοβα αυθεντική. Όπως ισχυρίζεται η «Tiffany & Co.», όσα θα πει το ίνδαλμα της pop είναι «από καρδιάς» και «χωρίς γραμμένο σενάριο».

Justin Bieber και «T-Mobile»

Από την πλευρά του, ο Justin Bieber παίρνει μέρος στο διαφημιστικό μήνυμα της «T-Mobile». Έπειτα από την περυσινή χρονιά με τον Drake, η εταιρεία κινητής τηλεφωνίας επιμένει σε Καναδό και δη και τραγουδιστή.

Με χιουμοριστική διάθεση, ο Justin Bieber εμφανίζεται ως «ειδικός πανηγυρισμών» και προτείνει την εισαγωγή «απεριόριστων κινήσεων» στους πανηγυρισμούς των αθλητών του NFL για να τις συνδέσει σαφώς με τα αντίστοιχα προγράμματα της επιχείρησης.

 

Αφήστε το σχόλιό σας