Με μία φαντασμαγορική και άρτια δουλεμένη συναυλία σηματοδότησε η Lady Gaga την έναρξη της νέας διεθνής περιοδείας της.

Η Lady Gaga επέστρεψε πανηγυρικά σε ρυθμό εμφανίσεων.

Η «Mother Monster» ξεκίνησε την έκτη παγκόσμια περιοδεία της, προκειμένου να υποστηρίξει την προώθηση του τελευταίο άλμπουμ της «Joanne», που κατέκτησε την κορυφή των charts. Μέχρι το Δεκέμβριο θα πραγματοποιήσει εξήντα εμφανίσεις Ηνωμένες Πολιτείες, Καναδά, Ευρώπη και Βραζιλία.

Η αρχή έγινε με μία φαντασμαγορική συναυλία στο Βανκούβερ του Καναδά και στο «Rodgers Arena» της πόλης, την Τρίτη 1 Αυγούστου.

Σε αντίθεση με οποιαδήποτε από τις προηγούμενες περιοδείες της Lady Gaga, οι λεπτομέρειες γύρω από το «Joanne World Tour» κρατήθηκαν μυστικές. Οι πληροφορίες σχετικά με τις προδιαγραφές της σκηνής, τα τραγούδια του προγράμματα και τα οπτικά εφέ ήταν μηδενικές, ακόμη και όταν απέμεναν λιγότερο από 24 ώρες πριν από το show.

Η συναυλία ξεκίνησε με το πρώτο στη σειρά τραγούδι του «Joanne», το «Diamond Heart», στο οποίο η Lady Gaga άλλαξε τους στίχους και από το «Young, wild, American» τους μετέτρεψε στο «Young, wild, Canadian» για να τιμήσει τη χώρα που επισκέφθηκε.

Το δίωρο πρόγραμμα χαρακτηρίστηκε από τα νέα τραγούδια από το «Joanne», συμπεριλαμβανομένου της πρώτης ζωντανής και εκπληκτικής παρουσίασης του «Dancin’ In Circles», παλιές επιτυχίες, καθώς και αγαπημένα τραγούδια του κοινού όπως τα «Scheiße» και «Bloody Mary».

Το setlist

Act 1:
Diamond Heart
A-YO
Poker Face
Perfect Illusion

Act 2:
John Wayne
Scheiße
Alejandro

Act 3:
Just Dance
LoveGame
Telephone

Act 4:
Applause
Come to Mama
The Edge of Glory
Born This Way

Act 5:
Bloody Mary
Dancin’ In Circles
Paparazzi
Angel Down
Joanne

Act 6:
Bad Romance
The Cure

Encore:
Million Reason

Perfect Illusion:

Poker Face:

«Dancin’ In Circles» σε πρώτη παρουσίαση:

John Wayne:

The Edge Of Glory:

Come To Mama:

 

Αφήστε το σχόλιό σας