Πώς θα σας φαινόταν εάν θέλατε να παραγγείλετε το αγαπημένο σας ρόφημα και σας εξυπηρετούσε η Lady Gaga;

Η Lady Gaga φόρεσε την ποδιά της και έγινε βοηθός σε ένα υποκατάστημα της αλυσίδας των «Starbucks» στην Καλιφόρνια, αυτή την Παρασκευή (16/6).

Η πρωτοβουλία αποτελεί μέρος της συνεργασίες που σύναψε με την εταιρεία για τη φιλανθρωπική καμπάνια «Cups of Kindness». Πρόκειται για μία συλλογή ροφημάτων που θα δωρίσει τα έσοδα από τις πωλήσεις της σε ιδρύματα που ασχολούνται με νέους με προβλήματα ψυχικής υγείας.

Η Lady Gaga βρέθηκε στα Starbucks για να προετοιμάσει και να σερβίρει τα ροφήματα της συγκεκριμένης σειράς, αιφνιδιάζοντας ευχάριστα τους πελάτες που έκαναν την παραγγελία τους και είδαν αναπάντεχα τη διάσημη τραγουδίστρια να τους εξυπηρετεί με προθυμία.

Η εκστρατεία «Cups of Kindness» είναι μία εξιδανικευμένη ιδέα των «Starbucks» με το ίνδαλμα της pop και το ίδρυμα «Born This Way», το οποίο δημιούργησε η ίδια και η μητέρα της.

«Γινόμαστε υγιέστεροι και ευτυχισμένοι όταν ζούμε τη ζωή μας με συμπόνια και οι κοινότητές μας είναι ισχυρότερες όταν αντιμετωπίζουμε τους εαυτούς μας με γενναιοδωρία και σεβασμό», δήλωσε σχετικά η Lady Gaga.

Δείτε τη Lady.Gaga σε ρόλο barista παρακάτω:

Δείτε επίσης:
Η Lady Gaga εκπλήσσει
κυκλοφορώντας το ολοκαίνουριο «The Cure»

Lady Gaga - The Cure - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας