«Δεν είμαι συμβατικά όμορφη»

Η Lady Gaga ονομάζεται γυναίκα της χρονιάς από το Glamour και λέει ότι δεν θεωρεί τον εαυτό της «συμβατικά όμορφο».

Το να είσαι διαφορετικός και ο εαυτός σου είναι μαθήματα που έχει διδαχθεί με την πάροδο του χρόνου η miss Germanotta, που ξέρει τι θα πει να αισθάνεσαι παραγκωνισμένος. Μέσα από τη μουσική της, την τέχνη της, καταφέρνει να μεταδώσει ένα θετικό μήνυμα αγάπης, αυτο-επίγνωση, πολύ σημαντικό που δεν μπορεί να υποτιμηθεί. Έτσι, το Glamour USA θέλησε να αφιερώσει το εξώφυλλο του τεύχους Δεκεμβρίου για να γιορτάσουν το βραβείο σαν Γυναίκα της Χρονιάς.

Lady-Gaga-Glamour-USA
Lady Gaga – Glamour | photo Patrick Demarchelier

Η Mother Monster έδωσε συνέντευξη στον Andy Cohen και μοιράζοντας μέρος της σοφίας της στα Little Monsters της .
Για την ομορφιά είπε:

Δεν είμαι όμορφη με ένα συμβατικό τρόπο. Αν υπήρχε μια μαθηματική εξίσωση για την ομορφιά, δεν ξέρω αν θα ήμουν μέρος του αλγόριθμου. Για μένα πάντα ήταν έτσι: δεν είμαι ένα super model. Δεν είναι αυτό που κάνω. Είμαι μουσικός. Θέλω οι fans μου να αισθάνονται αυτό που αισθάνομαι.

Για τη μουσική:

Το να είσαι πολύ όμορφη δεν είναι τόσο διασκεδαστικό όταν είσαι σε μια βιομηχανία με πολλούς άνδρες, γιατί μπορείς να πετύχεις τα πάντα με αυτό τον τρόπο. Τα ρούχα και οι δημιουργίες που φοράω τις χρησιμοποιώ γιατί δεν θέλω να εκπροσωπώ ό, τι οι άνθρωποι θέλουν από μια γυναίκα ποπ σταρ . Όλοι γελάνε γιατί πάντα αισθάνομαι πολύ πιο άνετα με πολλά γίγαντα χαρτιά και χρώμα στο πρόσωπό μου .

Για την Madonna είπε:

Ποιος μπορεί να πει ότι δεν είμαι καθόλου σαν αυτή; Ποιος έχει τη δύναμη να πει ότι οι φιλοδοξίες μου είναι οι ίδιες με τις δικές της; Ποιος έχει το δικαίωμα να πω ότι δεν είμαι ένα άτομο εντελώς διαφορετικό από αυτήν; Επειδή είμαι. Πρέπει να το καταλάβετε, μέχρι πριν από πέντε χρόνια ήμουν σερβιτόρα.

Σχετικά με τα nicknames:

Το Gaga και το Stefani είναι τα παρατσούκλια μου. Με ενοχλεί όταν οι άνθρωποι που με συναντούν για πρώτη φορά με φωνάζουν Stefani. Γιατί είναι κάτι που προορίζεται μόνο για τους ανθρώπους που είναι πιο κοντά σε μένα. Δεν είναι γιατί δεν μου αρέσει το μικρό μου όνομα: είναι ότι έχω γίνει κάποιος άλλος. Έχω γίνει κάποιος άλλος για έναν λόγο. Αυτό είναι μέρος του τι είναι το μήνυμά μου: μπορείτε να γίνετε ποιος θέλετε να είστε, για να ξεφύγετε από το παρελθόν σας.

Η Φωτογράφηση είναι από τον Patrick Demarchelier ιδιοφυΐα στο χώρο της μόδας με καταπληκτικά φορέματα και καλλιτεχνικές δημιουργίες.

Lady-Gaga-Glamour-usa
Lady Gaga – Glamour | photo Patrick Demarchelier
Lady-Gaga-Glamour-USA
Lady Gaga – Glamour | photo Patrick Demarchelier
Lady-Gaga-usa
Lady Gaga – Glamour | photo Patrick Demarchelier

Αφήστε το σχόλιό σας