Οι κομβικές στιγμές από τη ζωή της Lady Gaga τους τελευταίους οχτώ μήνες καταγράφονται στην οθόνη με έναν πολύ ειλικρινή τρόπο.

Η Lady Gaga βαδίζει στα χνάρια πολλών μεγάλων αστέρων και παρουσιάζει το δικό της ντοκιμαντέρ.

Το φιλμ που φέρει τον τίτλο «Gaga: Five Foot Two», εμπνευσμένο από το ύψος του pop ινδάλματος (πέντε πόδια και δύο ίντσες, ήτοι 1,57 μ.), ακολουθεί τα γεγονότα γύρω από την παραγωγή και την κυκλοφορία του πέμπτου άλμπουμ της Lady Gaga, το «Joanne» και την προετοιμασία για το εντυπωσιακό show στο ημίχρονο του φετινού «Super Bowl».

Τη σκηνοθεσία έχει επιμεληθεί ο υποψήφιος για βραβείο Emmy, Chris Moukarbel. Στην οθόνη θα εμφανιστούν και θα μιλήσουν άτομα από το περιβάλλον της 31χρονης τραγουδίστριας, όπως ο παραγωγός και στενός συνεργάτης της Mark Ronson, ο πατέρας της Joe Germanotta, ο μάνατζέρ της Bobby Campbell και η Florence Welch.

Το «Gaga: Five Foot Two» προσφέρει μία ευαίσθητη ματιά σε μία από τις πιο σημαντικές περιόδους στην καριέρα της Lady Gaga έως τώρα. Έχει γυριστεί στο στιλ του «Cinéma vérité», δίνοντας στους θεατές αφιλτράριστες παρασκηνιακές σκηνές, καθώς η διάσημη αστέρας περνά χρόνο με στενούς φίλους και τα μέλη της οικογένειάς της, ηχογραφεί και κυκλοφορεί το «Joanne» και αντιμετωπίζει προσωπικά προβλήματα.

Το συναρπαστικό πορτρέτο του Chris Moukarbel καταγράφει τη ζωή της Lady Gaga σε μία οχτάμηνη περίοδο.

Εκτός από τους επαγγελματικούς θριάμβους, το κοινό θα την παρακολουθήσει να μάχεται με τον έντονο συναισθηματικό και σωματικό πόνο. Οι υπόλοιπες στιγμές αντικατοπτρίζουν περισσότερο φυσιολογικές πτυχές της καθημερινότητάς της, όπου παρίσταται σε μία οικογενειακή βάφτιση, επισκέπτεται τη γιαγιά της ή μαγειρεύει και παίζει με τους σκύλους της στο σπίτι.

Το φιλμ θα βοηθήσει τους θεατές να καταλάβουν πώς όλες αυτές οι εμπειρίες συνεισφέρουν στην τέχνη της Lady Gaga και πώς μέσα σε λίγα χρόνια έχει γίνει μία τόσο αγαπημένη φυσιογνωμία παγκοσμίως.

Το «Gaga: Five Foot Two» διάρκειας 100 λεπτών θα κάνει πρεμιέρα στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο στις 8 Σεπτεμβρίου, όπου θα ακολουθήσει ζωντανή εμφάνιση της Lady Gaga, ενώ στις 22 Σεπτεμβρίου θα προβληθεί διεθνώς στην πλατφόρμα του «Netflix».

Δείτε επίσης: Η Lady Gaga βάζει φωτιά στα φρένα
και αποκαλύπτει το μυστηριώδες video

Lady Gaga - Joanne World Tour - Film 1 - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας