Συζητείται αρκετά τον τελευταίο καιρό και η καθ’ ύλην αρμόδια Lady Gaga το επιβεβαιώνει. Είναι σε φάση δημιουργίας του καινούριου δίσκου της.

Παρόλο που συναντούμε τη Lady Gaga εν μέσω της διεθνούς περιοδείας «Joanne World Tour», οι συναυλιακές υποχρεώσεις της δεν έχουν εμποδίσει την ετοιμασία νέου υλικού.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «EW», η διάσημη τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι έχει αρχίσει να σχεδιάζει τον επόμενο, έκτο προσωπικό δίσκο της, αν και βρίσκεται ακόμη σε νηπιακά βήματα.

«Έχω ξεκινήσει να γράφω», επιβεβαίωσε, αλλά δε μοιράστηκε άλλη πληροφορία. «Έχω πολλές ιδέες και πολλά πράγματα που θέλω να δημιουργήσω, θα δείτε σε λίγο. Χρειάζομαι μερικό χρόνο για να δημιουργήσω», συνέχισε για να προκαλέσει ενθουσιασμό.

Η Lady Gaga αμφιταλαντεύεται για το ενδεχόμενο προώθησης ενός τρίτου single μέσα από το τελευταίο άλμπουμ της. Από τον περασμένο Νοέμβριο, έπειτα από το «Perfect Illusions» και το «Million Reasons», το «Joanne» έχει μείνει στην άκρη, παρά το γεγονός ότι η τρέχουσα παγκόσμια περιοδεία γίνεται για την υποστήριξή του.

Αντιθέτως, η «Mother Monster» αιφνιδίασε το κοινό τον περασμένο Απρίλιο, όταν κυκλοφόρησε το ολοκαίνουριο τραγούδι «The Cure».

Lady Gaga - Hit Channel

Όσον αφορά τις φήμες που υποστηρίζουν ότι θα παρουσιάσει νέα τραγούδια, σε παραγωγή του White Shadow, κατά τη διάρκεια του «Joanne World Tour», η Lady Gaga απαντά:

«Δεν είναι ότι δε θέλω να πω τραγούδια {…} Αλλά αυτό το show είναι πραγματικά εξαιρετικά σύνθετο και περίπλοκο και η σκηνή είναι προγραμματισμένη με υπολογιστή. Είναι έντονο (το πρόγραμμα) και ο διακοπές πρέπει να γίνονται σε συγκεκριμένο χρόνο. Είναι υψηλό στρες και παρασκηνιακή υπερένταση να διασφαλίζεις ότι όλα συμβαίνουν την ακριβή στιγμή που υποτίθεται ότι πρέπει.

Έτσι, το setlist μπορεί να αλλάζει λίγο, αλλά κυρίως έρχεσαι για να δεις ένα έργο που έχουμε ετοιμάσει για εσένα. Είναι δύο ώρες και δεκαπέντε λεπτά που σκεφτήκαμε πολύ προσεκτικά. Είναι από την καρδιά μας και είναι από μία μπάντα, χορευτές, καλλιτέχνες και όλους με τους οποίους δουλεύω στα δέκα χρόνια που έχουμε μαζί πίσω μας», σχολίασε.

Θα συνεχίσει η Lady Gaga στον επόμενο δίσκο της στο κατασταλαγμένο μονοπάτι ή θα επιστρέψει στο φανταχτερό παρελθόν;

Δείτε επίσης: Η Lady Gaga βάζει φωτιά στα φρένα
και αποκαλύπτει το μυστηριώδες video

Lady Gaga - Joanne World Tour - Film 1 - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας