Η Lady Gaga επιδοκιμάζει τον αντίκτυπο που δημιούργησε ο λόγος της P!nk στη σκηνή των φετινών MTV VMA.

Η ομιλία της P!nk στην αποδοχή του τιμητικού βραβείου «Video Vanguard» στα MTV Video Music Awards 2017, την Κυριακή 27 Αυγούστου, είχε μεγάλη επίδραση και αποκόμισε πολλούς επαίνους.

Όσα είπε η Ρ!nk επιδοκίμασε και η Lady Gaga, μία από τις μεγαλύτερες υποστηρίκτριες για την αποδοχή της διαφορετικότητας.

Σε μία συνέντευξη με το περιοδικό «Glamour», η Lady Gaga στάθηκε στα γυναικεία πρότυπα που έθιξε ο λόγος της P!nk: «Τώρα βλέπω όλα τα είδη πρωτοποριακών οραμάτων και αισθήσεων πολύ μοναδικά για τις γυναίκες. Νομίζω ότι αυτό είναι το πώς αλλάξαμε και δε νομίζω ότι ήμουν το μόνο άτομο που το έκανε. Υπήρχαν πολλοί από εμάς και είναι καλό να το δούμε», τόνισε.

«Είναι σημαντικό για τις γυναίκες να αισθάνονται ότι μπορούν να απομακρυνθούν από οποιαδήποτε συγκεκριμένη εικόνα. Η P!nk μίλησε γι’ αυτό στα VMA, μου αρέσει πολύ αυτό που είπε για την κόρη της», σχολίασε η Lady Gaga.

Στη σκηνή των βραβείων, η P!nk εξήγησε ότι η κόρη της δέχθηκε εκφοβισμό στο σχολείο λόγω της εμφάνισής της. Μερικά παιδιά έλεγαν ότι έμοιαζε με ένα αγόρι. Η 37χρονη τραγουδίστρια είπε ότι δημιούργησε μια παρουσίαση Power Point για την κόρη της, με φωτογραφίες από ανδρόγυνους καλλιτέχνες όπως ο Michael Jackson και ο David Bowie.

«Με βλέπετε με μακριά μαλλιά; Όχι. Με βλέπετε να αλλάζω το παρουσιαστικό μου; Όχι. Με βλέπετε να γεμίζω στάδια σε όλο τον κόσμο; Ναι», ανέφερε με υπερηφάνεια η P!nk στη σκηνή των MTV VMA 2017.

Δείτε την ομιλία της Ρ!nk που συζητήθηκε:

Δείτε επίσης: Το συγκλονιστικό video clip της P!nk
για το «What About Us» στρέφεται ενάντια στο ρατσισμό

P!nk - Pink - What About Us (video clip)

 

Αφήστε το σχόλιό σας