Ακόμα μία επαγγελματική συνεργασία προσθέτει στο ενεργητικό της η δραστήρια σε όλους τους τομείς Lady Gaga.

Τα «Little Monsters» που διψούν… κυριολεκτικά για περισσότερη Lady Gaga είναι τυχερά.

Η αστέρας της pop ενώνει τις δυνάμεις της με τα «Starbucks» για τη συλλογή ροφημάτων «Cups of Kindness», ώστε να προωθήσει την πρωτοβουλία του να είναι ευγενικός ο ένας στον άλλο.

Ξεκινώντας από τις 13 Ιουνίου, τα «Starbucks» θα δωρίζουν 25 σεντ από κάθε ένα από τα νέα ροφήματα στο ίδρυμα «Born This Way» της Lady Gaga. «Τα αντληθέντα κεφάλαια θα πάνε κατευθείαν σε προγράμματα που υποστηρίζουν την ευεξία των νέων και την ενδυνάμωση, ενισχύοντας την καλοσύνη, βελτιώνοντας τους πόρους ψυχικής υγείας και δημιουργώντας περισσότερο θετικό περιβάλλον», ανέφερε η εταιρεία σε δήλωσής της.

Η καμπάνια περιλαμβάνει δύο υπάρχοντα παγωμένα ροφήματα («Pink Drink» και «Ombré Pink Drink») καθώς και δύο νέα παρασκευάσματα: «Matcha Lemonade» και «Violet Drink».

«Είμαστε υγιέστεροι και ευτυχισμένοι όταν ζούμε τη ζωή μας με συμπόνια και οι κοινότητές μας είναι ισχυρότερες όταν αντιμετωπίζουμε ο ένας τον άλλον με γενναιοδωρία και σεβασμό», δήλωσε η Lady Gaga. «Το ίδρυμα «Born This Way Foundation» και εγώ είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με την Starbucks για να βοηθήσουμε να εμπνεύσουμε τη θετικότητα και την αγάπη μέσα από τη συλλογή «Cups of Kindness».

«Λατρεύω ολόκληρη τη συλλογή και αμέσως ερωτεύτηκα το «Matcha Lemonade», πρόσθεσε.

 

Αφήστε το σχόλιό σας