Σε ρόλο ειρηνοποιού, η Lady Gaga καλεί τον κόσμο να παραμείνει ευγενικός μετά τις συγκρούσεις στη Βιρτζίνια, εξαπολύοντας βέλη εναντίον του Donald Trump.

Η Lady Gaga πήρε θέση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εκφράζοντας την καταδίκη για τα βίαια επεισόδια που έλαβαν χώρα στο Charlottesville της Βιρτζίνια, το Σάββατο (12/08).

Οι φονικές συγκρούσεις ακροδεξιών εθνικιστικών ομάδων με μέλη αντιφασιστικών και ακτιβιστικών οργανώσεων προκάλεσαν χάος και ταραχές, κοστίζοντας τη ζωή σε τρία άτομα και αφήνοντας πολλούς τραυματίες.

Πλήθος διασημοτήτων, μεταξύ των οποίων και η Lady Gaga, στράφηκαν με σκληρά λόγια εναντίον του Αμερικανού Προέδρου Donald Trump, ο οποίος παρέμενε σιωπηλός έως ότου έρθει ο τραγικός απολογισμός της βίας.

«Προσεύχομαι να ανέλθει ένας αληθινός ηγέτης για να απελάσει το μίσος από την Αμερική. Αυτό δεν είναι αμερικανικό! Αυτό είναι αντι-αμερικανικό.», έγραψε η αστέρας της pop στο λογαριασμό της στο Twitter.

Συνεχίζοντας, αποπειράθηκε να διαδώσει το μήνυμα της καλοσύνης, παρακινώντας τους υπόλοιπος να κάνουν το ίδιο μέσω του διαδικτύου:

«Γνωρίζω ότι δεν είμαστε δημιουργημένοι να μισούμε ο ένας τον άλλον, αλλά να βοηθούμε και να αγαπάμε. Χρησιμοποιήστε το hashtag #BeKind #ThisIsNotUS για να κάνατε tweet θετικά μηνύματα.»

Οι αντιδράσεις της Lady Gaga δε σταμάτησαν εκεί, αφού απευθύνθηκε με έντονο ύφος και στον Donald Trump, γράφοντας:

«Donald Trump είσαι τόσο φοβισμένος να κάνεις το σωστό πράγμα επειδή θα χάσεις ψήφους; Δεν έχει σημασία, η νεότερη γενιά έχει την απάντηση στο να είσαι ευγενικός.»

Η «Mother Monster» ολοκλήρωσε καλώντας και τους υπόλοιπους χρήστες να στείλουν μήνυμα στο Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών:

«Κάντε Tweet στον Donald Trump Και πείτε πως νομίζετε ότι θα μπορούσε να είναι ευγενικός και να είναι ένας καλύτερος ηγέτης.»

 

Αφήστε το σχόλιό σας