Χωρίς ενδοιασμούς, η Lady Gaga απαρνήθηκε τη φανταχτερή περσόνα της και θυμήθηκε τη Stefani Germanotta πριν γίνει διάσημη.

Η Lady Gaga άφησε για μία ημέρα στην άκρη τη λάμψη της pop star και φόρεσε τη στολή της σερβιτόρας για να υποστηρίξει την οικογένειά της.

Ο πατέρας της Αμερικανίδας τραγουδίστριας, ο Joseph Germanotta, άνοιξε το δικό του κατάστημα εστίασης στον ιστορικό σιδηροδρομικό σταθμό «Grand Central Station» της Νέας Υόρκης, το «Art Bird» και η 32χρονη επισκέφτηκε το μέρος για να δοκιμάσει τα εδέσματα.

Προς έκπληξη όλων των πελατών και των περαστικών από το σταθμό, η Lady Gaga πέρασε όμως και πίσω από τον πάγκο του καταστήματος και άρχισε να εξυπηρετεί τον κόσμο, σερβίροντας φαγητό και ετοιμάζοντας ποτά.

«Έπρεπε να σταματήσω στο νέο εστιατόριο του πατέρα μου, μαζί με τον σεφ Art Smith», έγραψε η «Mother Monster» στα κοινωνικά δίκτυα, όπου μοιράστηκε φωτογραφίες από την εμπειρία της ως υπάλληλος.

«Λέγεται “Art Bird”, εάν θέλετε εξαιρετικό τηγανητό κοτόπουλο και περισσότερα στο Grand Central Station», πρότεινε στους ακολούθους της. «Ποιος ξέρει, μπορεί να σερβίρω εγώ», ανέφερε σε μία άλλη ανάρτηση.

Εκτός από το «Art Bird», οι γονείς της Lady Gaga έχουν στην κατοχή τους και ένα ιταλικό εστιατόριο με την επωνυμία «Joanne Trattoria» στο Upper West Side του Μανχάταν, τιμώντας τις ιταλικές ρίζες τους αλλά και τη θεία της τραγουδίστριας που έχασε τη ζωή της σε νεαρή ηλικία από το αυτοάνοσο νόσημα του Λύκου.

Παρεμπιπτόντως, στην «Joanne» ήταν αφιερωμένο και το τελευταίο άλμπουμ της Lady Gaga που διέθετε τον ίδιο τίτλο.

Η Stefani Germanotta γνωρίζει πολύ καλά το πόστο της σερβιτόρας, καθώς αυτό ήταν το επάγγελμα που εξασκούσε για να εξασφαλίσει τα προς το ζην πριν γίνει διάσημη.

Τον Ιούνιο του 2017, η Lady Gaga είχε γίνει υπάλληλος των «Starbucks» για μία ημέρα, προκειμένου να προωθήσει τη φιλανθρωπική συνεργασία του δικού της ιδρύματος «Born This Way» με τη γνωστή αλυσίδα.

Αφήστε το σχόλιό σας