Ο Dr. Luke εμπλέκει τη Lady Gaga στην πολύκροτη δικαστική αντιπαράθεση με την Kesha και η pop star απαντά.

Η Lady Gaga ισχυρίζεται ότι ο Dr. Luke χρησιμοποιεί τη δύναμή της για να τραβήξει περισσότερη προσοχή στη συνεχιζόμενη δικαστική μάχη με την Kesha.

Η Kesha αναγεννήθηκε αυτό το καλοκαίρι. Επέστρεψε στην επικαιρότητα για τη μουσική της και αυτό είναι πραγματικά αναζωογονητικό για εκείνη. Δυστυχώς, εξακολουθεί να έχει νομικές εκκρεμότητες. Εμπλέκεται σε μα φαινομενικά ατελείωτη δικαστή μάχη με τον παραγωγό Dr. Luke, για τον οποίο ισχυρίζεται ότι τη βίασε.

Η Kesha θέλει να απαλλαγεί από το συμβόλαιο της με το δισκογραφικό σχήμα του Αμερικανού παραγωγού, την Kemosabe Records.

Όλο αυτό το διάστημα της αντιπαράθεση, το κοινό και πολλοί διάσημοι τραγουδιστές πήραν το μέρος Kesha, αλλά ο παραγωγός κάνει ό,τι μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, η νομική ομάδα του Dr. Luke κάλεσε τη Lady Gaga να καταθέσει στην υπόθεση.

Ο νομικός σύμβουλός του αναφέρει ότι η τελευταία αρνείται να καταθέσει και θέλει να την αναγκάσει να το κάνει ο δικαστής.

Kesha - Lady Gaga - Hit Channel

«Η Lady Gaga κλήθηκε να καταθέσει επειδή έχει σχετικές πληροφορίες αναφορικά με, μεταξύ άλλων, ψευδείς δηλώσεις για τον Dr. Luke που έγιναν σε εκείνη από την Kesha», δήλωσε ο δικηγόρος του Dr. Luke σε το Σάββατο.

Οι δικηγόροι λένε ότι η Lady Gaga «εντάχθηκε στη δυσφημιστική καμπάνια της Kesha» εναντίον του Dr. Luke και πως διέδωσε αρνητικά μηνύματα για εκείνον στον Τύπο και στα κοινωνικά δίκτυα, που περιελάμβαναν την προώθηση της εκστρατείας «Free Kesha» και «δηλώσεις που προέτρεπαν τη Sony Music να κόψει τους δεσμούς» μαζί του.

Η «Mother Monster» παρείχε αντίγραφο των κειμένων, αλλά προφανώς είχαν επεξεργαστεί πολλά σημεία και συνεπώς ήταν ακατανόητα.

«Καθώς η νομική ομάδα της Lady Gaga θα παραστεί στο δικαστήριο, έχει παράσχει όλες τις σχετικές πληροφορίες που έχει στην κατοχή της και είναι το πολύ δευτερεύων μάρτυρας σε αυτή τη διαδικασία», τονίζει η πλευρά της Αμερικανίδας τραγουδίστριας.

«Η ομάδα του Dr. Luke προσπαθεί να χειραγωγήσει την αλήθεια και να τραβήξει την προσοχή του Τύπου στην υπόθεσή τους, κάνοντας μεγαλύτερο το ρόλο (μέσα σε τη διαμάχη)», δήλωσε η Lady Gaga μέσω των εκπροσώπων της.

Δείτε επίσης:
Η ανανεωμένη Lady Gaga δημοσίευσε ένα μυστηριώδες teaser

Lady Gaga - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας