Πολλοί γνώριζαν την ύπαρξή του, αλλά κανείς δεν είχε ακούσει το αδημοσίευτο υλικό της Lady Gaga που διέρρευσε.

Μόλις ήρθε στην επιφάνεια ένας κρυμμένος θησαυρός με ακυκλοφόρητο υλικό της Lady Gaga από την εποχή που ηχογραφούσε τον παρθενικό δίσκο της, το «The Fame», πριν από δέκα χρόνια.

Το πακέτο αποτελείται από 14 τραγούδια που δεν είχε ακούσει ποτέ το ευρύ κοινό, με τίτλους όπως «Trigger», «Hollywood», «Spin You Around» και «Your Freakin’ Car» μεταξύ άλλων. Επίσης περιλαμβάνονται demo και εναλλακτικές εκδοχές που τελικά κατέληξαν στο άλμπουμ, όπως το περίφημο «Poker Face», το «Boys Boys Boys» και το «Summerboy».

Αξίζει να σημειωθεί ότι διέρρευσε ένα demo του «Gypsy», ενός τραγουδιού που ηχογραφήθηκε ξανά και συμπεριελήφθη στο «ARTPOP» το 2013.

Πολλά από τα μέλη των «Little Monsters», όπως αποκαλούνται οι φανατικοί θαυμαστές της Lady Gaga, γνώριζαν την ύπαρξη των συγκεκριμένων ακυκλοφόρητων τραγουδιών, όμως δεν είχαν ποτέ την ευκαιρία να τα απολαύσουν.

Παρ’ όλα αυτά, η δισκογραφική εταιρεία της Αμερικανίδας τραγουδίστριας έχει σπεύσει να περιορίσει τη μαζική εξάπλωση του υλικού στο αχανές διαδίκτυο, αφαιρώντας συνδέσμους (links) ακόμα και από το YouTube και το Twitter.

Το «The Fame» κυκλοφόρησε τον Αύγουστο του 2008 από την Interscope Records / Universal Music με smash hits όπως τα «Just Dance», «Poker Face» και «Paparazzi», για να χαρίσει στη Lady Gaga δύο βραβεία και πέντε υποψηφιότητες στα 52α Grammy.

Το Νοέμβριο του 2009, το άλμπουμ επανακυκλοφόρησε έχοντας τον τίτλο «The Fame Monster» και οχτώ επιπλέον τραγούδια, μεταξύ των οποίων τα «Bad Romance», «Telephone» με την Beyonce και «Alejandro». Το «The Fame Monster» προτάθηκε για έξι βραβεία Grammy και κέρδισε τρία από αυτά.

Τα τραγούδια που διέρρευσαν

Again, Again (Hip Hop Version)
Beautiful, Dirty, Rich (Concept Demo)
Blueberry Kisses (Concept Demo)
Blueberry Kisses (Demo)
Boys Boys Boys (Concept Demo)
Broken Drum Machine
Brown Eyes (Demo 3)

Fever (Funk Demo)
Filthy Pop (Demo 2)
Filthy Pop (Demo 3)
Freakshow (HQ)
German Tech (instrumental)
Go Go Go
Gypsy (Writing Session Snippet)
Hollywood
Likes It Rough (Chewing On Pearls) [Concept Demo]
Love Sick Girl

Oh Baby
Oh Well (HQ)
Panty Party (HQ)
Poker Face (Demo 2)
Retro-Physical (Demo)
Retrosexual (HQ)
Ribbons (HQ)
Rockshow (80s Version)

Shut Up
Spin You Around
Summerboy (Demo 3)
That’s Money Honey (Demo)
The Fame (Demo 3)
Trigger
When She Go
Yay Ha
Your Freakin’ Car

Αφήστε το σχόλιό σας