Lady GaGa - Julian Assange
Lady GaGa & Julian Assange

Η ποπ σταρ ήταν στο Λονδίνο για την κυκλοφορία του αρώματος της «Fame», και επισκέπτεται τον ιδρυτή του WikiLeaks στην πρεσβεία του Εκουαδόρ

Η Lady GaGa είναι πραγματικά καταπληκτική και, κατά τη διάρκεια της πρόσφατης επίσκεψής της στο Λονδίνο, επισκέφθηκε τον Juliane Assange, ιδρυτή του Wikileaks!

Η Νεοϋορκέζα popstar παρουσίασε την Κυριακή 7 Οκτωβρίου στα Harrods το άρωμα της «Fame» – με μεγάλη συνοδεία κατά την άφιξη – και βρήκε μια θέση στο πολυάσχολο πρόγραμμά του να επισκεφτεί τον ιδρυτή του WikiLeaks, στην Πρεσβεία του Εκουαδόρ στο Λονδίνο, όπου ο Assange είναι πρόσφυγας εδώ και μήνες να αποφύγει την έκδοση στη Σουηδία.

Η GaGa και ο Αυστραλός ιδρυτής του site δείπνησαν μαζί και οι φωτογράφοι που ήταν παρόν αποθανάτισαν τη στιγμή , με τη φώτο στην αρχή του άρθρου να ανεβαίνει αμέσως στο Twitter.

Παραμένει άγνωστο ο πραγματικός λόγος που η Μις Germanotta πήγε στην πρεσβεία του Εκουαδόρ στο Λονδίνο, αλλά υπάρχουν και εκείνοι που μιλούν για μια πιθανή οικονομική ενίσχυση, μιας και φίλοι και υποστηρικτές του Assange θα πρέπει να πληρώσουν 115 000€ ως προκαταβολή για την εγγύηση για την ακροαματική διαδικασία όπου ο Αυστραλός εκδότης δεν εμφανίστηκε. Αν ο Assange εγκαταλείψει την πρεσβεία του Εκουαδόρ, θα συλληφθεί από τη βρετανική αστυνομία και ρισκάρει με την έκδοση του στη Σουηδία, όπου κατηγορείται για βιασμό, κακοποίηση και παράνομο καταναγκασμό. Από τη Σουηδία θα μπορούσε μετά να μεταφερθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες

Για να ενισχύσουν οικονομικά το WikiLeaks, μερικοί μουσικοί έχουν κυκλοφορήσει ένα άλμπουμ με τίτλο «Beat The Blockade«, το οποίο, ωστόσο, δεν έχει μεγάλη επιτυχία μέχρι στιγμής.

Αφήστε το σχόλιό σας