Παρακολουθήστε σε ζωντανή μετάδοση την εμφάνιση της Lady Gaga στο φετινό «Coachella».

Από στιγμή σε στιγμή, η Lady Gaga παίρνει τη σκυτάλη και το μικρόφωνο στο «Coachella»!

Η «Mother Monster» εμφανίζεται για πρώτη φορά στο διάσημο μουσικό φεστιβάλ που διεξάγεται για 18η φορά στο Indio της Καλιφόρνια, έχοντας προβεί σε αντικατάσταση της Beyoncé, η οποία αναγκάστηκε να ακυρώσει την παρουσία της λόγω της προχωρημένης εγκυμοσύνης της.

Έτσι, λοιπόν, η Lady Gaga αναλαμβάνει επικεφαλής της δεύτερης ημέρας του «Coachella», το Σάββατο 15 και 22 Απριλίου (τοπική ώρα, πρωί της επόμενης Κυριακής σε ώρα Ελλάδας) για ένα εκρηκτικό live που όλοι περιμένουμε να απολαύσουμε.

Οι διοργανωτές του «Coachella» μερίμνησαν σχετικά, παρέχοντας τη δυνατότητα σε όσους βρίσκονται χιλιόμετρα μακριά – ή και όχι – από την τοποθεσία του φεστιβάλ, το «Empire Polo Club», να παρακολουθήσουν ζωντανά τις εμφανίσεις στα εφτά stages μέσω διαδικτύου.

Η Lady Gaga ανεβαίνει στην κεντρική σκηνή του «Coachella» το πρωί της Κυριακής 16 Απριλίου (ώρα Ελλάδας). Το πρόγραμμα ξεκινά στις 9:20. Συντονιστείτε για να ακούσετε τα τραγούδια του νέου άλμπουμ «Joanne» και όλα τα προηγούμενα hits του pop ινδάλματος.

Το καλύτερο πασχαλινό δώρο, ενώ οι αναμνήσεις από το θεαματικό show της Lady Gaga στο ημίχρονο του «Super Bowl» είναι ακόμα νωπές!

Δείτε live την εμφάνιση της Lady.Gaga:

Μην το χάσετε: Παρακολουθήστε ζωντανά
όλες τις εμφανίσεις του «Coachella 2017»

Coachella 2017 - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας