«Η κίνηση μετράει», υποστηρίζει το γνωστό απόφθεγμα και η Beyoncé εκφράζει στη Lady Gaga τις ευχές για ανάρρωση με ένα απροσδόκητο δώρο.

Η Lady Gaga διένυσε μία σειρά από δύσκολες εβδομάδες, σωματικά και ψυχικά.

Η αστέρας της pop μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο και ματαίωσε την εμφάνισή της στο φεστιβάλ «Rock In Rio» στη Βραζιλία, μερικές ημέρες αφού είχε αποκαλύψει ότι αγωνίζεται με το χρόνιο πόνο που της προξενεί η ινομυαλγία. Η κατάσταση πήρε τροπή προς το χειρότερο, καθώς αναγκάστηκε να αναβάλλει το προγραμματισμένο ευρωπαϊκό σκέλος της παγκόσμιας περιοδείας της, ώστε να ασχοληθεί με την υγεία της.

Την Τρίτη (26/09), η Lady Gaga ενημέρωσε τους οπαδούς της ότι ακόμη δεν αισθάνεται καλά. «Δεν έχω καλή ημέρα πόνου», ανέφερε και παράλληλα μοιράστηκε με όλους το απροσδόκητο δώρο που της έστειλε η Beyoncé.

Ήταν ένα φούτερ της σειράς ρούχων «Ivy Park» που έχει λανσάρει η «Queen B», σε συνεργασία με την αλυσίδα καταστημάτων «Topshop».

«Σας ευχαριστώ γλυκιά “Β” που μου έστειλες αυτό το άνετο φούτερ. Με κρατάει ζεστή έξω σε μία αιώρα, ώστε να μπορώ να είμαι με τα δέντρα, τον ουρανό και τον ήλιο και να παίρνω βαθιές ανάσες. Νιώθω τόσο τυχερή που έχω τόση πολλή αγάπη», έγραψε η Lady Gaga.

Η Lady Gaga και η Beyoncé έχουν συνυπάρξει δισκογραφικά σε δύο τραγούδια και δύο video clip, στο «Telephone» (2009) από το EP «The Fame Monster» της πρώτης και στο «Video Phone» (2008) για το άλμπουμ «I Am… Sasha Fierce» της δεύτερης.

Φέτος, όταν η Beyoncé έπρεπε να ακυρώσει τη συναυλία της ως επικεφαλής στο φεστιβάλ του «Coachella», εξαιτίας της προχωρημένης εγκυμοσύνης της, η Lady Gaga ήταν εκείνη που συμφώνησε να την αντικαταστήσει.

Δείτε επίσης: Η Lady Gaga γράφει το νέο άλμπουμ
μαζί με τον παραγωγό των «Born This Way» και «ARTPOP»

Lady Gaga - Joanne World Tour - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας