Την πόρτα του στούντιο πέρασε η Lady Gaga, μετά την περιπέτεια με την υγεία της που την παρόπλισε προσωρινά.

Η Lady Gaga επιστρέφει σε ρυθμούς δράσης.

Η αστέρας της ποπ ξεκουραζόταν τις τελευταίες εβδομάδες, ύστερα από τη νοσηλεία της και την αναβολή του ευρωπαϊκού σκέλους της περιοδείας του «Joanne World Tour», λόγω τη συνεχιζόμενης μάχης με το χρόνιο πόνο της ινομυαλγίας.

Η Lady Gaga προσπαθεί επιμελώς να επανακτήσει ττην προηγούμενη ψυχική κατάστασή της: Φιλοξενεί συνεδρίες διαλογισμού σε ζωντανή μετάδοση μέσω Instagram, κατακρίνει τους εκφοβιστές και ευχαριστεί τους συναδέλφους της στη μουσική βιομηχανία για τα δώρα που της έκαναν όσο ανάρρωνε.

Η Lady Gaga έλαβε ένα απροσδόκητο δώρο από την Beyoncé

Ολόκληρος κόσμος ήταν ευγενικός με τη Lady Gaga σε αυτή τη δύσκολη περίοδο και τώρα είναι η σειρά της να ανταποδώσει τη στήριξη. Η τραγουδίστρια μοιράστηκε δύο πραγματικά συναρπαστικές ενημερώσεις σήμερα στο λογαριασμό της στο Instagram: Πρώτον, επέστρεψε στο στούντιο ηχογράφησης και δεύτερον, υπάρχει μία μεγάλη ανακοίνωση για την περιοδεία που θα γνωστοποιηθεί σύντομα.

«Δεν υπάρχει τίποτα σαν τη θεραπεία στο στούντιο», έγραψε η Lady Gaga στη λεζάντα της μίας φωτογραφίας, ευχαριστώντας τις εταιρείες ένδυσης που επιμελήθηκαν την εμφάνισής της.

«Αργά, επιστρέφω στη ζωή. Με μερικές συναρπαστικές ανακοινώσεις για την περιοδεία καθ’ οδόν!», ανέφερε στη δεύτερη φωτογραφία.

«Το σκληρό κορίτσι αναρρώνει», πρόσθεσε σε μία τρίτη φωτογραφία:

Τι ετοιμάζει η Lady Gaga;

Όπως είναι ήδη γνωστό, έχει ξεκινήσει τη δημιουργία του επόμενου δίσκου της μαζί με τον DJ White Shadow, βασικό συνεργάτη της στο «ARTPOP» (2013) και στο «Born This Way» (2011).

Τα υπόλοιπα θα τα πληροφορηθούμε στην πορεία!

Δείτε επίσης: Η Lady Gaga γράφει το νέο άλμπουμ
μαζί με τον παραγωγό των «Born This Way» και «ARTPOP»

Lady Gaga - Joanne World Tour - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας