Η Lady Gaga στέλνει ανοιχτή επιστολή στους επιζήσαντες των ένοπλων επιθέσεων

-

Hit-Channel Listen Radio Live

Μήνυμα ελπίδας από τη Lady Gaga.

Η Lady Gaga στέλνει ανοιχτή επιστολή στους επιζήσαντες των ένοπλων επιθέσεων που πραγματοποιήθηκαν τις τελευταίες εβδομάδες στις Ηνωμένες Πολιτείες.

«Ένα σημείωμα για το Ντέιτον, το Ελ Πάσο και το Γκίλροϊ: Η καρδιά μου είναι κοντά σε εκείνους που έφυγαν από κοντά μας πολύ σύντομα και στις οικογένειές τους, στους αγαπημένους τους και στις κοινότητες που έμειναν πίσω για να θρηνήσουν», ξεκινά.

«Ο καθένας έχει το δικαίωμα σε νόμους που τον κάνουν να αισθάνεται ασφαλής μέσα στην κοινότητά του. Αυτή τη στιγμή θέλω να μετατρέψω σε ελπίδα τη σύγχυση, την απογοήτευση και την οργή. Ελπίζω ότι είμαστε εδώ ο ένας για τον άλλον και για τους εαυτούς μας», συνεχίζει.

Η Lady Gaga τονίζει επίσης την αξία και την ανάγκη του φιλανθρωπικού έργου και της προσφοράς στην κοινωνία.

«Σήμερα, βρίσκω την ελπίδα στο έργο του DonorsChoose.org και είμαι υπερήφανη που συνεργάστηκα μαζί τους και με το Born This Way Foundation για να χρηματοδοτήσω πλήρως τις σχολικές ανάγκες σε Ντέιτον, Ελ Πάσο και Γκίλροϊ», αναφέρει.

«14 αίθουσες διδασκαλίας στο Ντέιτον, 125 στο Ελ Πάσο και 23 στο Γκίλροϊ θα έχουν πλέον πρόσβαση στην υποστήριξη που χρειάζονται για να εμπνεύσουν τους μαθητές τους να συνεργάζονται και να κάνουν πραγματικότητα τα όνειρά τους», σημειώνει.

Η Lady Gaga συνεχίζει παροτρύνοντας τους επιζήσαντες των τραγωδιών να ζητήσουν βοήθεια σε περίπτωση που αισθανθούν ότι τη χρειαστούν και συμβουλεύει τους οικείους τους να σταθούν δίπλα τους.

«Η επιβίωση και η αποκατάσταση από αυτές τις τραγωδίες σημαίνει επίσης ότι πρέπει να δώσετε προτεραιότητα στην ψυχική σας υγεία και να επικοινωνείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Εάν δυσκολεύεστε, παρακαλώ να είστε γενναίοι και να το πείτε σε κάποιον που εμπιστεύεστε. Μη φοβηθείτε να ζητήσετε βοήθεια, σας εκλιπαρώ», υπογραμμίζει.

«Εάν δείτε έναν αγαπημένο σας να έχει προβλήματα, παρακαλώ να είστε γενναίοι και τον προσεγγίσετε, να του υπενθυμίσετε ότι είναι εντάξει να μην είναι εντάξει και να τον ακούσετε. Δεν μπορούμε να απομακρυνθούμε από τους εαυτούς μας. Δεν μπορούμε να απομακρυνθούμε από τους αγαπημένους μας. Χρειαζόμαστε ο ένας τον άλλον. Μην απομακρύνεστε.»

Το μήνυμα της τραγουδίστριας ολοκληρώνεται με τον ακόλουθη αφιέρωση: «Στη μνήμη των θυμάτων τα τραγικών ένοπλων επιθέσεων στο Ντέιτον του Οχάιο, στο Ελ Πάσο του Τέξας και στο Γκίλροϊ της Καλιφόρνιας.»

Αφήστε το σχόλιό σας