Το πόστο της αναπληρώτριας καθηγήτριας ανέλαβε η Lady Gaga, αφού την είχαμε δει πρόσφατα να εξυπηρετεί τους πελάτες στα «Starbucks».

Η Lady Gaga «αλλάζει» επάγγελμα!

Είναι μία εξαιρετική τραγουδίστρια, ταλαντούχα μουσικός, άψογη performer, απόλυτο fashion icon, επίδοξη ηθοποιός, ενώ φημίζεται για την αντισυμβατικότητα και την πρόκληση σε κάθε επιλογή της.

Η πολύπλευρη Αμερικανίδα είναι επιπλέον γνωστή και για το φιλανθρωπικό έργο που επιτελεί και τον κοινωνικό ακτιβισμό της. Έχει σταθεί υπέρ των δικαιωμάτων της ΛΟΑΤ κοινότητας και έχει ιδρύσει το δικό της μη-κερδοσκοπικό οργανισμό, το «Born This Way Fountation», που εστιάζει στην προώθηση της νεανικής ενδυνάμωσης και στη μάχη του bullying.

Πρόσφατα, η Lady Gaga εγκαινίασε τη συνεργασία με τη γνωστή αλυσίδα των «Starbucks», λανσάροντας μία σειρά νέων ροφημάτων στο πλαίσιο της καμπάνιας «Cups of Kindness», όπου τα έσοδα  από τις πωλήσεις θα δωριστούν σε ιδρύματα που ασχολούνται με νέους με προβλήματα ψυχικής υγείας.

Για τις ανάγκες της προώθησης, μάλιστα, η Lady Gaga άφησε το μικρόφωνο και φόρεσε για μία ημέρα την ποδιά του barista προκειμένου να εξυπηρετήσει πρόθυμα τους ανυποψίαστους πελάτες σε ένα από τα υποκαταστήματα της εταιρείας στην Καλιφόρνια.

Αυτή τη φορά, το ίνδαλμα της pop «αλλάζει» ξανά επάγγελμα και περνά στο πόστο της αναπληρώτριας καθηγήτριας. Το «Born This Way Foundation» συμπράττει με τα καταστήματα «Staples» σε μία εκστρατεία που προάγει την ευγένεια στις σχολικές αίθουσες και παρέχει υποστήριξη προς τους δασκάλους με τα υλικά που χρειάζονται. Έως εδώ, έχουν συγκεντρωθεί πάνω από δύο εκατομμύρια δολάρια (1,75 εκ. ευρώ).

Και το ανθρωπιστικό έργο της Lady Gaga δε σταματά.

Πριν λίγο καιρό, η 31χρονη αστέρας ένωσε δυνάμεις με το Βρετανό Πρίγκιπα Williams στην καμπάνια «Heads Together», μία πρωτοβουλία αποστιγματισμού της ψυχικής υγείας.

 

1 ΣΧΟΛΙΟ

Αφήστε το σχόλιό σας