Το κοινό της Lady Gaga αποζημιώθηκε για την ακύρωση της συναυλίας της με τον απολαυστικό τρόπο.

Η Lady Gaga φημίζεται για την αγάπη που διατηρεί για τους θαυμαστές της.

Το ίνδαλμα της pop συνεχίζει με επιτυχία την παγκόσμια περιοδεία του «Joanne World Tour», ωστόσο η προγραμματισμένη συναυλία της Δευτέρας 4 Σεπτεμβρίου στο Μόντρεαλ του Καναδά ακυρώθηκε, εξαιτίας της λοίμωξης του αναπνευστικού συστήματος και της λαρυγγίτιδας που υπέστη.

Όπως εξήγησε σε μία ανάρτησή της στο Twitter, η Lady Gaga έχει γρίπη μετά από μία πρόσφατη εμφάνισή της στη Νέα Υόρκη που τραγούδησε κάτω από τη βροχή, οπότε η υγεία της δεν ήταν σε θέση που να της επιτρέψει να τραγουδήσει ζωντανά.

«Προς τους υπέροχους fans μου. Δε θα μπορούσα να είμαι πιο λυπημένη που δεν μπορώ να εμφανιστώ απόψε. Τραγουδώ σε όλη αυτή τη συναυλία ζωντανά και είμαι υπερήφανη που τα δίνω όλα, αλλά όταν τραγούδησα στη βροχή στο Citi Field, αρρώστησα και έχω ξεπεράσει το όρια. Λυπάμαι τόσο πολύ για όσους περίμεναν να με δουν απόψε. Σας αγαπώ», έγραψε.

Η Lady Gaga στεναχωρήθηκε τόσο για τη ματαίωση της συναυλίας, που υποσχέθηκε στους θαυμαστές της που περίμεναν έξω από το ξενοδοχείο που διέμενε ότι θα τους έστελνε δωρεάν πίτσα.

«Στέλνω δωρεάν πίτσα σε όλα τα “monsters” έξω από το ξενοδοχείο μου The William Gray Montréal. Σας αγαπώ τόσο πολύ και λυπάμαι τόσο, είστε οι πιο πιστοί οπαδοί», έγραψε και τήρησε τη δέσμευσή της.

Το κοινό της Lady Gaga είχε την ευκαιρία να απολαύσει ένα λαχταριστό κομμάτι πίτσα, κερασμένο από την αγαπημένη  του τραγουδίστρια.

Δείτε επίσης: Η Lady Gaga επιβεβαιώνει
ότι ξεκίνησε να γράφει το έκτο άλμπουμ

Lady Gaga - The Cure - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας