Παρόλο που έπρεπε να τη διακόψει απότομα λόγω προβλημάτων υγείας

Το Billboard μόλις ενημέρωσε την κατάταξη των πιο κερδοφόρων κερδοφόρων tour. Το «Joanne World Tour» της Lady Gaga τα πήγε πολύ καλά με κέρδη 95 εκατομμύρια δολάρια και έχοντας πουλήσει 842,000 εισιτήρια.

Ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα, αν σκεφτούμε πως η pop star αναγκάστηκε πολλές φορές να τη σταματήσει απότομα λόγω προβλημάτων υγείας. Η τελευταία φορά ήταν στις αρχές Φεβρουαρίου, όταν η Gaga ακύρωσε τις υπόλοιπες συναυλίες του ευρωπαϊκού σκέλους, αμέσως μετά τη συναυλία στο Μπέρμιγχαμ.

Embed from Getty Images

Μόνο από τις συναυλίες στη Βαρκελώνης, το Μιλάνο, το Άμστερνταμ, την Αμβέρσα, το Αμβούργο και τις δύο στο Μπέρμιγχαμ, τα έσοδα από την Joanne Tour της Lady Gaga ξεπέρασαν τα 9 εκατομμύρια δολάρια. Καθόλου άσχημα.

View this post on Instagram

Ragazza/ Milano

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

Σε σύγκριση με τις προηγούμενες περιοδείες της: το Monster Ball (2009-2011), το Born This Way (2012-2013) και το ArtRave: ArtRave: The Artpop Bal (2014), το Joanne παρήγαγε τους υψηλότερους ακαθάριστους μέσους όρους, σύμφωνα με τα αρχεία του Billboard Boxscore.

Επιπλέον, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, η Joanne Tour ήταν η πιο επιτυχημένη γυναικεία περιοδεία του 2017, με 841 χιλιάδες θεατές, σε 49 show και 100% sold out.

Gaga περιμένουμε πως και πως να σε δούμε ξανά στη σκηνή!

Αφήστε το σχόλιό σας