Ένα αστρονομικό πόσο δόθηκε στη Lady Gaga για να δελεαστεί και να πει το «ναι».

Η Lady Gaga φέρεται ότι υπέγραψε συμφωνία ύψους εκατό εκατομμυρίων δολαρίων για να πραγματοποιήσει πενήντα εμφανίσεις στο «The Park Theater» του Λας Βέγκας το 2018, σύμφωνα με μία πηγή που επικαλείται η ιστοσελίδα «Vital Vegas».

Όπως ισχυρίζεται το δημοσίευμα, η συνεργασία αναμένεται να ανακοινωθεί εντός της τρέχουσας εβδομάδας.

Το ίνδαλμα της pop βρίσκεται στην πόλη του Λας Βέγκας αυτές τις ημέρες, αφού το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου είχε προγραμματισμένη συναυλία στο «T-Mobile Arena», στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας «Joanne World Tour». Επίσης, δανείστηκε χρόνο για να επισκεφθεί την παράσταση του Lionel Richie.

«Στο Λας Βέγκας όπου είμαι τόσο χαρούμενη. Ακριβώς στην καρδιά της showbiz μωρό μου!», έγραψε η 31χρονη τραγουδίστρια σε μία ανάρτηση στο Instagram.

Το Λας Βέγκας εξελίσσεται στη μουσική πρωτεύουσα του πλανήτη. Διάσημοι αστέρες όπως η Britney Spears, η Jennifer Lopez και η Mariah Carey πραγματοποιούν αυτήν την περίοδο εμφανίσεις στα πολυτελή θέρετρα του δημοφιλούς προορισμού, ενώ η Adele έχει δεχθεί πρόταση ύψους 26 εκατομμυρίων δολαρίων για να τραγουδήσει για δώδεκα μήνες σε γνωστό ξενοδοχείο.

Η ένταξη της Lady Gaga στο δυναμικό που έχει να επιδείξει το Λας Βέγκας, αλλάζει την αρνητική άποψη που επικρατεί στο εξωτερικό για τις μόνιμες εμφανίσεις σε συγκεκριμένους χώρους (σ.σ. σε αντίθεση με τα ελληνικά δεδομένα) και ανοίγει την πόρτα για περισσότερους καλλιτέχνες.

Η Lady Gaga γυρίζει καινούριο video clip – Τι ετοιμάζει;

Lady Gaga - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας