Οι προετοιμασίες του «La Banda» έχουν ξεκινήσει.

Η Ελένη Φουρέιρα, ο Μιχάλης Κουινέλης των Stavento και ο Θοδωρής Μαραντίνης των Onirama συναντήθηκαν ώστε να φωτογραφηθούν ως μέλη της κριτικής επιτροπής του «La Banda».

Το talent show που δημιούργησε τους πολυβραβευμένους CNCO, έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, μέσα από τη συχνότητα του «Epsilon TV».

Το «La Banda» αναζητά το απόλυτο pop συγκρότημα και για πρώτη φορά στα τηλεοπτικά χρονικά, το κοινό έχει από την πρώτη στιγμή τον έλεγχο του παιχνιδιού.

To μουσικό show παρουσιάζει με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο τους διαγωνιζόμενους καθώς αυτοί περπατούν πάνω στη σκηνή και στο κόκκινο χαλί κρινόμενοι πρώτα από το κοινό προκειμένου να περάσουν την διαδικασία της ακρόασης (audition) από τους κριτές.

Μόνο πέντε διαγωνιζόμενοι θα καταφέρουν να εκπληρώσουν το απόλυτο όνειρό τους, και να προχωρήσουν προς το δρόμο της δόξας, με το να γίνουν μέλη ενός συγκροτήματος.

Η Ελένη Φουρέιρα, ο Μιχάλης Κουινέλης και ο Θοδωρής Μαραντίνης αναλαμβάνουν πόστο στο «La Banda» έχοντας στο ενεργητικό τους πολύ μεγάλες επιτυχίες.

Με την εμπειρία τους, θα δείξουν το δρόμο στα παιδιά, θα γίνουν ο καλύτερος σύμμαχός τους και θα τα βοηθήσουν να φτάσουν στο στόχο τους, δημιουργώντας το επόμενο ελληνικό boy band που θα σαρώσει.

 

Αφήστε το σχόλιό σας