Βασίλης Καρράς - Φοίβος

Ο Βασίλης Καρράς συνεργάζεται δισκογραφικά μετά από χρόνια ξανά μαζί με το Φοίβο και είναι έτοιμοι να μας χαρίσουν νέες μεγάλες επιτυχίες!

Τελευταία φορά που συναντήθηκαν δισκογραφικά Βασίλης Καρράς και Φοίβος ήταν πριν περίπου 14 χρόνια, το 1999, στο δίσκο «Επιστρέφω». Στην έως τότε σύμπραξη του το δίδυμο «έβγαλε» πολλές μεγάλες επιτυχιών, τραγούδια που αγαπήθηκαν από το κοινό όσο κανένα άλλο.

Τα «Απορώ αν αισθάνεσαι τύψεις», «Τηλεφώνησέ μου», «Τι αισθάνεσαι για μένα», «Φαινόμενο», «Το δηλητήριο», «Δεν σου επιτρέπεται» ήταν κάποια από τα μοναδικά τραγούδια της συνεργασίας τους. Έκτοτε οι δυο τους βρέθηκαν ξανά μαζί στο studio μόνο το 2004 για το ντουέτο με τη Δέσποινα Βανδή στο «Αχάριστη και αλήτισσα».

Το πλήρωμα του χρόνου από ότι φαίνεται έφτασε λοιπόν και ο Βασίλης Καρράς ένωσε ξανά τις δυνάμεις του με το Φοίβο, ετοιμάζοντας πυρετωδώς τη νέα τους δισκογραφική δουλειά! Η αρχή έγινε με την κυκλοφορία του single-προπομπού «Αγαπώ τα λάθος άτομα», για το οποίο παρεμπιπτόντως είναι έτοιμο ένα video clip υπερπαραγωγή!

Ο τίτλος του νέου άλμπουμ του Βασίλη Καρρά με την υπογραφή του Φοίβου θα είναι «Κύριος μα και αλήτης» και φυσικά και θα πρόκειται για έναν αυθεντικό λαϊκό δίσκο στο μοναδικό ύφος του αγαπημένου τραγουδιστή με τραγούδια που θα χτυπήσουν την κορυφή.

Κυκλοφορεί σύντομα!

Αφήστε το σχόλιό σας