Το κορυφαίο δημιουργικό δίδυμο Κυριάκου Παπαδόπουλου και Ηλία Φιλίππου ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει νέες επιτυχίες!

Ό,τι και να πει κανείς γι’ αυτούς τους δύο πολυ-πλατινένιους δημιουργούς φαντάζει λίγο. Όλοι οι καλλιτέχνες, άνδρες και γυναίκες, έχουν περάσει από τα χέρια τους και ερμήνευσαν τις επιτυχίες τους.

Σταμάτης Γονίδης, Νίκος Κουρκούλης, Πασχάλης Τερζής, Γιάννης Πλούταρχος, Νατάσα Θεοδωρίδου, Αντώνης Ρέμος, Άννα Βίσση, Γιάννης Βαρδής, Πέγκυ Ζήνα, Νίκος Βέρτης, Πάολα, Γιώργος Μαργαρίτης και Άντζελα Δημητρίου είναι λίγα από τα δείγματα γραφής τους.

Πριν μερικούς μήνες ο Κυριάκος Παπαδόπουλος και ο Ηλίας Φιλίππου δημιούργησαν το δικό τους ανεξάρτητο label, την Prime Productions, με σκοπό τη στήριξη καλλιτεχνών που θα βοηθήσουν το καλό Ελληνικό τραγούδι σε μια εποχή που ο κόσμος αναζητά στα μουσικά θέλω νέα πράγματα αλλά και αληθινά που να τον εκφράζουν.

Έτσι λοιπόν μετά τις πρόσφατες κυκλοφορίες με Νίκο Κουρκούλη («Δεν ξέρεις τι θέλεις»), Κώστα Καραφώτη («Πώς μου το ‘κανες αυτό») και Πάολα («Κράτα με»), ο συνθέτης και ο στιχουργός αντίστοιχα δουλεύουν πυρετωδώς και ετοιμάζουν νέες συνεργασίες!

Στο στούντιο μαζί τους βρέθηκαν η Πιτσα Παπαδοπουλου, ο Δημήτρης Κοντολάζος, ο Νίκος Κουρκούλης, η Πάολα, ο Χρήστος Χολίδης και η Πωλίνα για να ετοιμάσουν τα ολοκαίνουρια τραγούδια τους με την υπογραφή των δύο δημιουργών που θα κυκλοφορήσουν σύντομα!

 

Αφήστε το σχόλιό σας