Ο κύπριος παίκτης του The Voice 3, Κυριάκος Καμαρλίγκος, μετά από ένα χρόνο που πέρασε από τη στιγμή που τελείωσε το τηλεπαιχνίδι, κάνει ένα γερό βήμα και παρουσιάζει το πρώτο του τραγούδι…

Ο Κυριάκος Καμαρλίγκος συστήθηκε στο κοινό μέσα από το μουσικό παιχνίδι του ΣΚΑΙ, The Voice. Η πρώτη του παρουσίαση στη σκηνή και καθώς στεκόταν πίσω από τις γυρισμένες κόκκινες καρέκλες, ήταν κι αυτή που συγκίνησε αλλά κι άγγιξε τους κριτές, καθώς τραγούδησε το πολύ αγαπημένο σε όλους τραγούδι του Παντελή Παντελίδη «Τα σχοινιά σου». Στη συνέχεια μπήκε στην ομάδα του Πάνου Μουζουράκη όπου και χάρισε ωραίες ερμηνείες στα διάφορα στάδια του παιχνιδιού, το «Σ’αγαπώ» και το «Ήτανε μια φορά», ενώ έφτασε ένα βήμα πριν προκριθεί στα πολυαναμενόμενα lives!

Το πρώτο του τραγούδι κυκλοφορεί από τη δισκογραφική εταιρεία Heaven. Είναι μία μπαλάντα που αναδεικνύει τη ζεστή φωνή του Κυριάκου, σε μουσική και στίχους του Θωμά Θεοδώρου.

Το τραγούδι θα έχει και video clip πολύ σύντομα και το ακούτε παρακάτω:

«Πάρε τα πράγματα σου κι όσα ρούχα έχεις ξεχάσει κι από το συρτάρι τα κομμάτια μιας ζωής… Σβήσε με απ’ τα όνειρα σου, μην φοβάσαι θα ‘μαι εντάξει κι όσα δάκρυα κι αν στάξω -Δε θα δει κανείς»

Αφήστε το σχόλιό σας