Η δύναμη της αγάπης δε θα πάψει ποτέ να μας συγκινεί.

Ο Παντελής Κυραμαργιός και η Αθηνά Κοντοδήμα πιστεύουν στην παντοδυναμία του πιο ωραίου συναισθήματος που μπορεί να νιώσει ένας άνθρωπος και βάζουν όλη τους την πίστη στην ερμηνεία του καινούργιου τους τραγουδιού «Κάτι Για Σένα», που κυκλοφορεί ταυτόχρονα με το ομώνυμο music video.

Μετά την ολοκλήρωση της δισκογραφικής του δουλειάς με τίτλο «Αρετή», ένα βιβλίο – CD όπου η αφήγηση εναλλάσσεται με τραγούδια που ερμηνεύουν καταξιωμένοι καλλιτέχνες, ο Παντελής Κυραμαργιός συναντά δισκογραφικά την Αθηνά Κοντοδήμα.

Η νέα τραγουδίστρια με την πολύ ιδιαίτερη χροιά της φωνής της και ο πολυσχιδής Κυραμαργιός έχουν συνεργαστεί με μεγάλη επιτυχία επί σκηνής.

Το «Κάτι Για Σένα», σε μουσική του Παντελή Κυραμαργιού και σε στίχους του Σταύρου Σταύρου, ξετυλίγει μελωδικά τον τρόπο με τον οποίο η αγάπη καταφέρνει να ξεπερνά τις δυσκολίες, τους φόβους, τις ανασφάλειες.

«Ντύνοντας» αυτή τη δύναμη και με εικόνα, η κυκλοφορία του «Κάτι Για Σένα» συνοδεύεται από το music video που σκηνοθέτησε ο Γιάννης Μαργετουσάκης και επιμελήθηκαν καλλιτεχνικά τα CReatures, με πρωταγωνιστές τους δύο ταλαντούχους ερμηνευτές.

Κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Oxygen.

Την ενορχήστρωση έκανε ο Παντελής Κυραμαργιός σε συνεργασία με τους μουσικούς που έπαιξαν: Ο Δημήτρης Καζάνης στο βιολί, ο Δρόσος Σκυλλάς στα κρουστά, ο Θάνος Λαΐτσας στην ηλεκτρική κιθάρα.

Ο Παντελής Kυραμαργιός έπαιξε επίσης ακουστική κιθάρα, πιάνο, μπάσο και μελόντικα.

 

Αφήστε το σχόλιό σας