Η μουσική έδωσε τη δυνατότητα στην Kylie Minogue να θεραπευθεί ψυχικά, μεταφέροντας στα τραγούδια της όλα τα συναισθήματά της.

Οι ημέρες που περνούσε στο στούντιο και ηχογραφούσε, βοήθησαν την Kylie Minogue να γιατρέψει τις πληγές της μετά το χωρισμό με τον πρώην αρραβωνιαστικό της, Joshua Sasse.

Η Αυστραλή τραγουδίστρια κυκλοφόρησε το 14ο άλμπουμ της, το «Golden», τον προηγούμενο Απρίλιο.

Οι ηχογραφήσεις είχαν ξεκινήσει αμέσως μετά το χωρισμό, το Φεβρουάριο του 2017 και η Kylie Minogue είχε πει ότι δε σκόπευε σε καμία περίπτωση να συνυπογράψει κάθε τραγούδι στο δίσκο, όμως τελικά το έκανε όταν ανακάλυψε πόσο θεραπευτικό ήταν.

«(Το στούντιο) ήταν ένα πολύ θεραπευτικό μέρος. Δεν είχα την πρόθεση να συνυπογράψω κάθε τραγούδι. Βασικά ηχογράφησα πολλά τραγούδια που ήρθαν από άλλους δημιουργούς», σχολιάζει.

«Αλλά μετά, όταν φτάσαμε στο δυσκολότερο σημείο του άλμπουμ και έπρεπε να πάρουμε αποφάσεις, σε εκείνο το σημείο συνειδητοποίησα ότι έχω συνυπογράψει όλα αυτά τα τραγούδια», εξηγεί η Kylie Minogue.

«Νομίζω ήταν εξαιρετικό. Φαινόταν κατάλληλο για αυτό που ξεκίνησα να κάνω, παρόλο που δεν ήταν κάτι για το οποίο σκέφτηκα ότι έπρεπε να το κάνω», αναφέρει.

Μιλώντας στο «Pop Shop Podcast» του «Billboard», η Kylie Minogue τόνισε ότι «Golden» είναι διαφορετικό από τις υπόλοιπες δισκογραφικές δουλειές που έχει κυκλοφορήσει.

«Εννοώ ότι η επιτυχία είναι επιτυχία, αυτό είναι υπέροχο. Είμαι ενθουσιασμένη που βρίσκομαι στο Νο1 του dance chart και το “Golden” είναι το Νο1 άλμπουμ σε Ηνωμένο Βασίλειο και Αυστραλία, αλλά αυτό που έχει σημασία είναι η ανταπόκριση του κόσμου στους στίχους και στα τραγούδια, γνωρίζοντας ότι προέρχονται από ένα προσωπικό μέρος του εαυτού μου.»

«Έτσι, είμαι πραγματικά, πραγματικά συγκινημένη από τις αντιδράσεις του κόσμου», καταλήγει η Kylie Minogue που πρόσφατα έγινε 50 ετών.

 

Αφήστε το σχόλιό σας