Θα είχε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον ένα ντουέτο μεταξύ της Kylie Minogue με τη Lady Gaga. Θα γίνει πράξη κάποια ημέρα;

Η Kylie Minogue παραδέχθηκε ότι της αρέσει πολύ η ιδέα να συνεργαστεί στο μέλλον με τη Lady Gaga.

Το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου, η Αυστραλή τραγουδίστρια παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή του Graham Norton στο βρετανικό «BBC Radio 2», όπου ένας ακροατής τη ρώτησε με ποιον καλλιτέχνη θα επιθυμούσε να ενώσει δυνάμεις.

Η απάντηση της Kylie Minogue ήταν, «ουάου, υπάρχουν αρκετοί». «Νομίζω όλα τα ντουέτα που έχω κάνει όλα αυτά τα χρόνια έχουν έρθει σε εμένα κατά κάποιον τρόπο, οπότε έχω αυτή τη συνήθεια να μην προσεγγίζω ενεργά ανθρώπους», συμπλήρωσε.

«Αλλά δεν κάνω πολλά ντουέτα με κυρίες, έτσι θα μου άρεσε να τραγουδήσει με τη Lady Gaga ή κάποια σαν αυτή, θα ήταν απίστευτο», μοιράστηκε.

Η Kylie Minogue έχει πραγματοποιήσει διάφορες συνεργασίες κατά μήκος της καριέρας της, όπως το «Where The Wild Roses Grow» με τον Nick Cave και τους Bad Seed, το «Especially For You» με τον Jason Donovan, το «Kids» με τον Robbie Williams και το «Beautiful» με τον Enrique Iglesias.

Στη ραδιοφωνική συνέντευξη που έδωσε, η τραγουδίστρια περιέγραψε πώς προέκυψαν πολλές από τις συναντήσεις με άλλους καλλιτέχνες: «Νομίζω ότι μπορεί να συμβεί πραγματικά τυχαία κάποιες φορές, απλά αν έχετε κοινούς φίλους ή έχεις ένα εγχείρημα που φαίνεται ότι εκείνο το άτομο θα είναι το κατάλληλο.»

«Νομίζω ότι θα είναι δύσκολο να ξεπεράσω το “Where The Wild Roses Go” με τον Nick Cave και ο κόσμος ακόμα αγαπά το “Kids” με τον Robbie και μετά το “100 Degrees” με την αδελφή μου Dannii», πρόσθεσε.

Η Kylie Minogue επέστρεψε με το «Dancing» και όρεξη για χορό

Kylie Minogue - Dancing (video clip) - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας