Αρχική Μουσικά Νέα Pop/RnB music «Golden»: Ο νέος δίσκος της Kylie Minogue κυκλοφορεί

«Golden»: Ο νέος δίσκος της Kylie Minogue κυκλοφορεί

-

Δες και αυτά

Έπειτα από 13 άλμπουμ, ήρθε η ώρα για την Kylie Minogue να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό, ξυπνώντας την Dolly Parton που βρίσκεται μέσα της.

Η επάνοδος της Kylie Minogue ολοκληρώνεται με την κυκλοφορία του «Golden».

Δυόμιση χρόνια μετά το «Kylie Christmas» και τέσσερα χρόνια μετά το «Kiss Me Once», η διάσημη τραγουδίστρια επιστρέφει με τη δισκογραφική δουλειά που ετοίμαζε και ηχογραφούσε όλο αυτό το διάστημα.

Το «Golden», το 14ο στούντιο άλμπουμ της καριέρας της, σηματοδοτεί μία νέα εποχή για την Kylie Minogue και το κοινό της.

«Υποσχέθηκα στους fans μου ότι θα έβαζα την καρδιά και την ψυχή μου σε αυτό το δίσκο. Και έμεινα αληθής στο λόγο μου. Ήμουν ικανή να το κάνω, το οποίο ήταν προκλητικό, διασκεδαστικό και με ανταμοιβή. Κατέληξε σίγουρα σε μία διαφορετική κατεύθυνση, αλλά ουσιαστικά είναι ακόμα ένας πολύ Kylie δίσκος», εξηγεί η 49χρονη τραγουδίστρια.

Το άλμπουμ είναι αποτέλεσμα ενός ταξιδιού εργασίας στο “σπίτι” της country μουσικής, το Νάσβιλ των Ηνωμένων Πολιτειών. Η επιρροή της πόλης έμεινε πολύ καιρό στην Kylie Minogue και στην ομάδα της, ακόμα και όταν επέστρεψαν στο Λονδίνο για να τελειώσουν τις ηχογραφήσεις.

Χρησιμοποιώντας την πόλη της country μουσικής ως βάση, η τραγουδίστρια συνεργάστηκε στο “Golden” με τους δημιουργούς Amy Wadge (Ed Sheeran), Steve McEwan (Robbie Williams) και τον παραγωγό Sky Adams (Clean Bandit).

Η Kylie Minogue συνυπογράφει καθένα από τα τραγούδια του «Golden» και είναι η πρώτη φορά που το επιχειρεί μετά το ντεμπούτο της στη δισκογραφία με το «Impossible Princess» (1997). Η διαδικασία δημιουργίας στο Νάσβιλ ήταν «θεραπεία», όπως την περιέγραψε.

Το «Golden» ενισχύει τη φήμη της Kylie ότι γνωρίζει πώς να παίρνει ρίσκα και δημιουργεί σίγουρα το σκηνικό για την αναπόφευκτη επιστροφή στη ντίσκο.

 

Αφήστε το σχόλιό σας