Πόσες συνέπειες μπορεί να έχει μία ανάρτηση της Kylie Jenner;

H μητρική εταιρεία του Snapchat έχασε 1,3 δισεκατομμύριο δολάρια (1,05 δισεκ. ευρώ) μετά το μήνυμα στο Twitter της Kylie Jenner, στο οποίο έγραφε ότι δε θα χρησιμοποιεί πλέον τη δωρεάν εφαρμογή ανταλλαγής φωτογραφιών και βίντεο.

«Υπάρχουν και άλλοι που δεν ανοίγουν πια το Snapchat; Ή είμαι μόνο εγώ…, είναι τόσο λυπηρό», έγραψε η 20χρονη επιχειρηματίας, μοντέλο, κοσμική Καλιφορνέζα και προσωπικότητα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, η οποία έχει περισσότερα από 24,5 εκατομμύρια ακολούθους στο λογαριασμό της στο Twitter.

Λίγο αργότερα, η ετεροθαλής αδελφή της εξίσου διάσημης Kim Kardashian έγραψε στο Twitter: «Σε αγαπώ ακόμα snap… Η πρώτη μου αγάπη», στην προσπάθεια να επανορθώσει το χάος.

Πολύ αργά όμως, η ζημιά είχε ήδη γίνει: Οι μετοχές της Snap Inc. έπεσαν περισσότερο από 6%, ένα ποσοστό που αντιστοιχεί σε απώλειες περίπου 1,3 δισεκατομμυρίων δολαρίων σε χρηματιστηριακή αξία.

Όπως αναφέρθηκε, την Kylie Jenner ακολουθούν εκατομμύρια χρήστες που είναι εγγεγραμμένοι στο Twitter και στο Instagram.

Αυτό τον μήνα, γέννησε ένα κοριτσάκι και η ανακοίνωση του ονόματος του μωρού στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram, έγινε η ανάρτηση με τα περισσότερα likes από τότε που ιδρύθηκε το συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

17,3 εκατομμύρια likes μετρά έως τώρα η δημοσίευση, ξεπερνώντας κατά έξι εκατομμύρια τους δύο προηγούμενους κατόχους της επίδοσης, τον ποδοσφαιριστή Cristiano Ronaldo και την Beyoncé.

Οι φωτογραφίες με τα περισσότερα likes
όλων των εποχών στο Instagram

most-liked-instagram-posts - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας