Ο Steve Vai, ένας από τους κορυφαίους βιρτουόζους της κιθάρας στον κόσμο παρουσιάζει το νέο σόλο άλμπουμ του, που φέρει τον τίτλο «The Story of Light: Real Illusions: …of a..«. Το άλμπουμ θα κυκλοφορήσει στις 14 Αυγούστου με τη συμμετοχή τραγουδιστών όπως η Aimee Mann και ο μπλουζίστας Beverly McClellan. Επίσης η κυκλοφορία θα γίνει μέσω της Favored Nations Entertainment, το label που ο ίδιος δημιούργησε το 1999.

Τα 12 τραγούδια του άλμπουμ χαρακτηρίζονται ως η εννοιολογική και κοσμική αφήγηση (ουάου!) της συνέχειας του επιτυχημένου άλμπουμ του 2005, «Real Illusions: Reflections». Η ιστορία του «The Story of Light» ακολουθεί ένα άνδρα ο οποίος οδηγείται στην τρέλα από συναισθήματα όπως η θλίψη, η αποκάλυψη, η φώτιση και η λύτρωση. Όλα αυτά, ο Steve Vai τα δικαιολογεί λέγοντας: «Είμαι αναζητητής της γνώσης, είμαι ένα άτομο που αναζητά την πνευματική ισορροπία και η μουσική είναι ένα μεγάλο μέρος της. Έχω εμμονή με αυτές τις ιδέες για χρόνια».

 

Το καλοκαίρι θα ταξιδέψει ανά την Ευρώπη μαζί με τους Joe Satriani και Steve Morse για τις ανάγκες του G3 tour που δέν θα περάσει από τη χώρα μας…

 

Ακούστε  ένα preview του «Gravity Storm»:

Αφήστε το σχόλιό σας