Κυκλοφορεί το τελευταίο μελοποιημένο έργο του Μάνου Ελευθερίου

Με κεντρικό ερμηνευτή τον Γιώργο Νταλάρα.

-

Στηρίξτε μας με ένα like

5,989ΥποστηρικτέςΚάντε Like
69ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
857ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
2,000ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

Ο Μάνος Ελευθερίου σε ένα έργο για τον φθοροποιό χρόνο.

Η Walnut Entertainment με μεγάλη τιμή παρουσιάζει το τελευταίο μελοποιημένο έργο του σπουδαίου ποιητή και στιχουργού Μάνου Ελευθερίου.

Η σημαντική παράσταση «O Νοητός Λύκος» του Μάνου Ελευθερίου μελοποιήθηκε από τον Γιώργο Ανδρέου με τον κεντρικό ερμηνευτικό ρόλο να ανήκει στον Γιώργο Νταλάρα.

Τραγούδια ερμηνεύουν επίσης ο Χρήστος Θηβαίος και η Μάρθα Φριτζήλα.

Ο «Νοητός Λύκος», το μεγάλο, συνθετικό, ομοιοκατάληκτο ποίημα του Μάνου Ελευθερίου που παρουσιάστηκε σε πρώτη θεατροποιημένη εκτέλεση στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, είναι μια παράσταση που φέρει τη σφραγίδα και την έγκριση του ποιητή, καθώς η σύνθεσή της ξεκίνησε λίγους μήνες πριν το θάνατο του.

Ο Μάνος Ελευθερίου είχε βάλει μάλιστα τον όρο να παίξει το ρόλο του κεντρικού αφηγητή ο Γιώργος Νταλάρας.

Ο «Νοητός Λύκος» είναι ένα έργο που καταγράφει την ολιγόλεπτη επίσκεψη του ποιητή στον Άδη ακολουθώντας τον Άγγελό του. Ένα έργο για τον φθοροποιό χρόνο, την προσωπική ερημιά, την αναγκαιότητα της τέχνης, μέσα από μια κατάδυση στον Κάτω Κόσμο.

Η ηχογράφηση του μελοποιημένου έργου θα κυκλοφορήσει σε CD και μια συλλεκτική έκδοση βινυλίου με ιδιαίτερη εικαστική πρόταση τον Νοέμβριο του 2020. Το συλλεκτικό βινύλιο του έργου «Νοητός Λύκος» διατίθεται προς προ-παραγγελία στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Walnut Entertainment.

Γράψτε το σχόλιό σας