Ετοιμαστείτε να γνωρίσετε καλύτερα τον Kurt Cobain!

Έχουν περάσει είκοσι χρόνια από το θάνατο του Kurt Cobain και ο θρυλικός ηγέτης των Nirvana εξακολουθεί να είναι ένας από τους πιο αγαπημένους και πολυσυζητημένους μουσικούς των τελευταίων δεκαετιών.

Σύντομα θα γνωρίζουμε περισσότερα για την προσωπικότητά του, γιατί είναι σε εξέλιξη το πρώτο επίσημο ντοκιμαντέρ αφιερωμένο σε αυτόν, το μόνο που έχει λάβει την έγκριση της οικογένειάς του, η οποία επέτρεψε και τη χρήση αδημοσίευτου υλικού.

Το ντοκιμαντέρ θα ονομάζεται Montage Of Hecke και θα μεταδοθεί το 2015 από το HBO. Η σκηνοθεσία είναι του Brett Morgen – που έχει κερδίσει και το Oscar για το ντοκιμαντέρ του για τους Rolling Stones “Crossfire Hurricane” – και η κόρη του Kurt Cobain και της Courtney Love, Frances Bean Cobain είναι παραγωγός.

Το πιο ωραίο της όλης ιστορίας είναι πως μέσα από το ντοκιμαντέρ θα έχουμε πρόσβαση σε ένα μεγάλο μέρος αδημοσίευτου υλικού που δεν έχουμε ξαναδεί. Ο ίδιος ο Morgen είπε:

«Ξεκίνησα να δουλεύω σε αυτό το έργο πριν από οκτώ χρόνια. Στην αρχή νόμιζα ότι είχα να ασχοληθεί με μια περιορισμένη ποσότητα υλικού. Αλλά όταν όμως είχα πρόσβαση στο αρχείο της οικογένειας του Cobain ανακάλυψα ότι υπήρχαν περισσότερα από διακόσιες ώρες ηχητικού υλικού αδημοσίευτου, πίνακες ζωγραφικής, γλυπτά, πίνακες ζωγραφικής, ώρες βίντεο δεν που δεν έχουν προβληθεί ποτέ πριν, και περισσότερο από τέσσερις χιλιάδες σελίδες από γραπτά»

ε λίγα λόγια, ένας πραγματικά ανεκτίμητος θησαυρός για κάθε fan του καλλιτέχνη.

Αναμένουμε…

Αφήστε το σχόλιό σας