Η συνάντησή τους άφησε εποχή, αλλά και κόσμο που δεν κατάφερε να τους απολαύσει. Για το λόγο αυτό, ο Σταύρος Ξαρχάκος και η Άλκηστις Πρωτοψάλτη επιστρέφουν.

Ο Σταύρος Ξαρχάκος και η Άλκηστις Πρωτοψάλτη δίνουν συνέχεια στη «Συνάντηση».

Μετά τη μεγάλη και επιτυχημένη περιοδεία στα πιο σημαντικά Αρχαία θέατρα της Ελλάδας και τις δυο sold out συναυλίες στο Ηρώδειο, οι δυο κορυφαίοι καλλιτέχνες αποφάσισαν να συνεχίσουν την υπέροχη συνεργασία τους στο «gazarte».

Η σπίθα άναψε πέρυσι στο Καλλιμάρμαρο στη συναυλία του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» και χωρίς δεύτερη σκέψη γεννήθηκε «Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ»! Μία συνάντηση κορυφής, μία καλλιτεχνική συνεργασία υψηλού επιπέδου που χάρισε μοναδικές στιγμές, μία μουσική σύμπραξη που όλοι ξέραμε εξ αρχής πόσο θα συγκινήσει.

Ο σπουδαίος Σταύρος Ξαρχάκος συναντήθηκε επί σκηνής με τη μοναδική ερμηνεύτρια σε ένα πρόγραμμα το οποίο διευθύνει ο ίδιος και στο οποίο ακούγονται τα ωραιότερα τραγούδια του συνθέτη, χρωματισμένα με την διακριτική και ακριβή ερμηνεία της Άλκηστις Πρωτοψάλτη.

H Άλκηστις Πρωτοψάλτη και ο Σταύρος Ξαρχάκος ξανά μαζί, αυτή τη φορά στο «gazarte», αφού η συνάντησή τους άφησε εποχή, αλλά και αρκετό κόσμο παραπονεμένο που δεν κατάφερε να τους απολαύσει.

Από την Κυριακή 5 Νοεμβρίου και τις Κυριακές – Δευτέρες 12 – 13, 26 – 27 Νοεμβρίου και 3- 4, 10 – 11, 17 – 18 Δεκεμβρίου.

Εισιτήρια - Πληροφορίες

Προπώληση
A ζώνη: 45€ | Β ζώνη: 35€ | Γ ζώνη: 25€ | Όρθιοι: 15€

Ταμείο
A ζώνη: 48€ | Β ζώνη: 38€ | Γ ζώνη: 28€ | Όρθιοι: 18€

Ώρα έναρξης: 20.30

*** Τα εισιτήρια είναι θεάματος & δεν περιλαμβάνουν ποτό

Μαζί τους οι μουσικοί:
Νεοκλής Nεοφυτίδης – Πιάνο
Παντελής Ντζιάλας – Κιθάρα
Βασίλης Δρογκάρης – Ακορντεόν
Ηρακλής Ζάκκας – Μπουζούκι
Δημήτρης Ρέππας – Μπουζούκι
Πέτρος Βαρθακούρης – Κοντραμπάσο
Αλέξανδρος Καψοκαβάδης – Κιθάρα, Νυκτά, Έγχορδα
Φίλιππος Τσεμπερούλης – Πνευστά

Διαβάστε ακόμα:
Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη και ο «Γύπας» με νέο τραγούδι

Άλκηστις Πρωτοψάλτη - Alkistis Protopsalti (2017) - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας