Απολαύστε δύο μεγάλους καλλιτέχνες σε μία κατάθεση τέχνης και ψυχής επί σκηνής. Σταύρος Ξαρχάκος και Άλκηστις Πρωτοψάλτη στη συνάντηση της χρονιάς!

Σταύρος Ξαρχάκος – Άλκηστις Πρωτοψάλτη: Αυτή η «Συνάντηση» έχει αφήσει πραγματικά εποχή και συνεχίζεται!

Μετά τη μεγάλη και επιτυχημένη περιοδεία στα πιο σημαντικά Αρχαία θέατρα της Ελλάδας και τις δυο sold out συναυλίες στο Ηρώδειο, οι δυο κορυφαίοι καλλιτέχνες αποφάσισαν να συνεχίσουν την υπέροχη συνεργασία τους στο «gazarte».

Η σπίθα άναψε πέρυσι στο Καλλιμάρμαρο στη συναυλία του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» και χωρίς δεύτερη σκέψη γεννήθηκε «Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ»! Μία συνάντηση κορυφής, μία καλλιτεχνική συνεργασία υψηλού επιπέδου που χάρισε μοναδικές στιγμές, μία μουσική σύμπραξη που όλοι ξέραμε εξ αρχής πόσο θα συγκινήσει.

Ο σπουδαίος Σταύρος Ξαρχάκος συναντήθηκε επί σκηνής με τη μοναδική ερμηνεύτρια σε ένα πρόγραμμα το οποίο διευθύνει ο ίδιος και στο οποίο ακούγονται τα ωραιότερα τραγούδια του συνθέτη, χρωματισμένα με την διακριτική και ακριβή ερμηνεία της Άλκηστις Πρωτοψάλτη.

H Άλκηστις Πρωτοψάλτη και ο Σταύρος Ξαρχάκος ξανά μαζί στο «gazarte», αφού η συνάντησή τους άφησε εποχή, αλλά και αρκετό κόσμο παραπονεμένο που δεν κατάφερε να τους απολαύσει. Έπειτα από τις παραστάσεις του Νοεμβρίου και του Δεκεμβρίου, επιστρέφουν κάθε Κυριακή και Δευτέρα, από τις 20 Ιανουαρίου έως τις 4 Φεβρουαρίου.

Διαβάστε ακόμα:
Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη και ο «Γύπας» με νέο τραγούδι

Άλκηστις Πρωτοψάλτη - Alkistis Protopsalti (2017) - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας