«Η Συνάντηση» κορυφής του Σταύρου Ξαρχάκου και της Άλκηστις Πρωτοψάλτη ολοκληρώνεται με μία μεγάλη συναυλία στο Ηρώδειο.

Η χαρισματική ερμηνεύτρια Άλκηστις Πρωτοψάλτη θα συναντήσει για πρώτη φορά το μεγάλο μας συνθέτη Σταύρο Ξαρχάκο!

Η σπίθα άναψε πέρυσι στο Καλλιμάρμαρο στη συναυλία του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» και χωρίς δεύτερη σκέψη γεννήθηκε «Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ»! Μία συνάντηση κορυφής, μία καλλιτεχνική συνεργασία υψηλού επιπέδου που θα μας χαρίσει μοναδικές στιγμές, μία μουσική σύμπραξη που όλοι ξέρουμε πόσο θα συγκινήσει.

Ο σπουδαίος Σταύρος Ξαρχάκος θα συναντηθεί επί σκηνής με τη μοναδική ερμηνεύτρια σε ένα πρόγραμμα το οποίο θα διευθύνει ο ίδιος και στο οποίο θα ακουστούν τα ωραιότερα τραγούδια του συνθέτη, χρωματισμένα με την διακριτική και ακριβή ερμηνεία της Άλκηστις Πρωτοψάλτη.

Η υπέροχη αυτή συνεργασία ξεκίνησε με μία σειρά συναυλιών σε ανοιχτά θέατρα – ιδιαίτερους χώρους και ολοκληρώνεται στο Ηρώδειο, την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου! Αμέσως μετά προγραμματίζονται εμφανίσεις εκτός συνόρων.

Μαζί τους θα βρίσκεται δεκαμελής ορχήστρα αποτελούμενη από εκλεκτούς μουσικούς.

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη συναντά τον Σταύρο Ξαρχάκο. Μια συνάντηση από αυτές που είναι βέβαιο ότι θα αφήσουν ισχυρό αποτύπωμα στη μνήμη και στην καρδιά μας, ένα μαγνητικό πεδίο γεμάτο μουσική, δύναμη και συναίσθημα.

Συντελεστές

Μαζί τους οι μουσικοί:

Νεοκλής Nεοφυτίδης – Πιάνο
Παντελής Ντζιάλας – Κιθάρα
Βασίλης Δρογκάρης – Ακορντεόν
Ηρακλής Ζάκκας – Μπουζούκι
Δημήτρης Ρέππας – Μπουζούκι
Τάκης Βασιλείου – Μπουζούκι
Τάσος Φωτίου – Πνευστά
Πέτρος Βαρθακούρης – Κοντραμπάσο
Αλέξανδρος Καψοκαβάδης – Κιθάρα, Νυκτά, Έγχορδα

Επιμέλεια ήχου: Ζαχαρίας Σταμούλος, Χάρης Κρεμμύδας
Φωτισμοί: Δημήτρης Λάιος

Παραγωγή:
gazarte cultural hub

 

Αφήστε το σχόλιό σας