Κρυσταλλία Ρήγα 628x328
Κρυσταλλία

Η Κρυσταλλία έχοντας ξεκινήσει… κούρσα εντυπωσιασμού στο Your face sounds familiar, μιλά για τη συμμετοχή της σε αυτό, αλλά και την επιθυμία της να δει το κοινό τον άλλο μουσικό εαυτό της…

Πώς αποφάσισες να συμμετάσχεις στο «Your face sounds familiar»;

«Είναι ένα σόου με πολλές προκλήσεις, δοκιμάζεσαι σε πολλά είδη και συνδυάζει χορό, τραγούδι και υποκριτική. Έχει πλάκα και περνάμε καλά. Έχουμε ήδη γίνει μια παρέα.»

-Πόσο θεωρείς ότι η συμμετοχή σου θα σε βοηθήσει στη δουλειά σου;

«Το συγκεκριμένο σόου έχει μεγάλη σχέση με τη δουλειά μου, γιατί μου δίνεται η ευκαιρία να δείξω καλλιτεχνικά μου κομμάτι που δεν τα ξέρει ο κόσμος, αλλά ούτε κι εγώ. Όταν ερμήνευσα την Ελένη Βιτάλη πολλοί δεν περίμεναν ότι θα το έφερνα εις πέρας. Επίσης, λίγοι είναι και εκείνοι που γνωρίζουν ότι αγαπώ πολύ το λαϊκό τραγούδι.»

 

-Ποια μεταμόρφωση θα ήθελες να κάνεις και σε φοβίζει;

«Με φοβίζει να βγω να τραγουδήσω και να χορέψω μαζί, γιατί την πρώτη φορά με τη Λόπεζ δεν πήγε καλά. Φυσικά είχα πολύ άγχος γιατί ήταν το πρώτο live. Η μεταμόρφωση που ήθελα να κάνω ήταν αυτή της Ελένης Βιτάλη, που είναι μία μεγάλη λαϊκή τραγουδίστρια – και ο λόγος είναι ότι ήθελα ο κόσμος, εκτός από pop dance τραγουδίστρια που με έχει γνωρίσει, να δει και μια διαφορετική μουσική πλευρά μου.»

-Σκέφτεσαι δηλαδή να στραφείς προς το λαϊκό τραγούδι;

«Ναι, γιατί είναι το είδος μουσικής που με εκφράζει, χωρίς να μετανιώνω για το μουσικό παρελθόν μου. Αλλά θεωρώ ότι κάθε καλλιτέχνης πρέπει να προχωράει σε διαφορετικά μουσικά μονοπάτια και να εξελίσσεται.»

 

-Πολλοί θεωρούν ότι συμμετέχετε μόνο για την προβολή, ενώ κάποιοι άλλοι λένε ότι το σόου θυμίζει Απόκριες. Τι έχεις να πεις;

«Σίγουρα μέσα από το παιχνίδι έχεις προβολή, αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Αν επιζητούσα την προβολή θα είχα κάνει κι άλλα πράγματα. Θα φρόντιζα να φωτογραφίζομαι από παπαράτσι, να είμαι συνέχεια σε εκπομπές, αλλά δεν το επιθυμώ. Από την άλλη, είναι ένα πολύ ωραίο σόου και φυσικά έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Μάλιστα εκπροσωπώ τη Μη Κυβερνητική Οργάνωση Praksis, κύριος στόχος της οποίας είναι η καταπολέμηση του κοινωνικού και οικονομικού αποκλεισμού των ευπαθών κοινωνικών ομάδων.

Όσο γι’ αυτούς που λένε ότι το σόου θυμίζει Απόκριες, όλοι δυστυχώς έχουν μία γνώμη. Αλλά εκείνοι που τα γράφουν πιθανότατα δεν θα είχαν δουλειά αν δεν έγραφαν κακίες. Δυστυχώς δεν υπάρχει σχεδόν τίποτε άλλο στην τηλεόραση και είναι λογικό να έχουν επικεντρωθεί στο YFSF.»

-Φοβάσαι μην «καείς»;

«Δεν φοβάμαι, γιατί θεωρώ ότι είναι στο χέρι μου. Προσέχω και είμαι επιλεκτική στις εμφανίσεις μου επειδή δε θέλω να βαρεθεί να με βλέπει ο κόσμος.»

 

Η Κρυσταλλία χθες βράδυ βγήκε στη σκηνή του σόου ενσαρκώνοντας τη Χαρούλα Αλεξίου, εντυπωσιάζοντας ξανά, με το κοινό να της δίνει τους 12 βαθμούς του. Στο σύνολο κατέκτησε τη δεύτερη θέση, αλλά όπως φαίνεται ο κόσμος έχει δει τη διαφορετική μουσική πλευρά της και την εκτιμά.
Την επόμενη Κυριακή, στο αφιέρωμα στη Eurovision, θα μεταμορφωθεί σε Έλενα Παπαρίζου και -γιατί όχι- με το «Die for you» να κατακτήσει την πρωτιά.

 

 

Η συνέντευξη δημοσιεύθηκε στο «Big Fish» του Μ.Σαββάτου, που κυκλοφορεί μαζί με το «Πρώτο Θέμα».

Αφήστε το σχόλιό σας