Η Κρυσταλλία εισέρχεται στην πιο δημιουργική φάση της καριέρας της παρουσιάζοντας το νέο τραγούδι της, σε μουσική σύνθεση του Στέφανου Κορκολή, που θα αγαπηθεί και θα μας ταξιδέψει!

Μία μοναδική συνάντηση με ένα υπέροχο αποτέλεσμα. Η Κρυσταλλία συμπράττει με τον καταξιωμένο συνθέτη Στέφανο Κορκολή και παρουσιάζει μία ρυθμική μπαλάντα που θα κατακτήσει τις καρδιές των ακροατών και θα παρασύρει στα δικά της μοναδικά συναισθήματα.

Ανήκοντας πλέον στο δυναμικό της Platinum Records, όπως αποκαλύψαμε από τον περασμένο Ιούλιο, τη νέα δισκογραφική εταιρεία μέλος της Panik Entertainment Group που εστιάζει στο ελληνόφωνο ρεπερτόριο, η Κρυσταλλία ανοίγει μία νέα σελίδα στην καλλιτεχνική της πορεία, εισερχόμενη σε μία πιο δημιουργική περίοδο.

«Τα σπασμένα μας γυαλιά». Αυτός είναι ο τίτλος του νέου τραγουδιού της που φέρει την υπογραφή του Στέφανου Κορκολή στη μουσική και αυτής της Ρεβέκκας Ρούσσης στους στίχους. Η Κρυσταλλία στο καινούριο βήμα που επιχειρεί στην καριέρα της συνοδεύεται από δύο «δυνατά» ονόματα δημιουργών, έχοντας τους καλύτερους οιωνούς μαζί της.

Ένα εξαιρετικό μελωδικό μουσικό κομμάτι που «απογειώνεται» με την ξεχωριστή ερμηνεία της Κρυσταλλίας.

Το «Σπασμένα μας γυαλιά» είναι στα ερτζιανά και ακούγεται αποκλειστικά σε ολόκληρη τη χώρα από επιλεγμένους ραδιοσταθμούς και περιμένει να το ανακαλύψετε και να το αγαπήσετε.

«Κι αν γελάω κάθε βράδυ και περνάω καλά, η ψυχή μου κόβει βόλτες στα σπασμένα μας γυαλιά…»

Hit-Channel.com

http://www.youtube.com/watch?v=tSXYPVJt3c8

Αφήστε το σχόλιό σας